навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

TCL 10L вече е в България и прави NXTVISION достъпна за всички

2020-07-28 0

TCL 10L вече е в България и прави NXTVISION достъпна за всички

TCL Communication обяви че TCL 10L, който притежава впечатляващи функции, дизайн и е на достъпна цена, вече е на българския пазар. Снабден с визуалната технология NXTVISION на TCL, потребителите, притежаващи TCL 10L ще повишат нивото на изображенията си със специалния дисплей който максимално се доближава до истинските цветове.  Небето е и границата, когато става въпрос за улавяне на магията на всеки момент със системата NXTVISION AI за четворната камера. Насладете се на TCL 10L, най-новият еталон за телефон на достъпна цена, който е задоволително балансиран дори и за най-малкия бюджет.

Pървокласно и завладяващо потребителско изживяване

Nxtvision дисплей и аудио

Потопи се в качествено забавно изживяване с NXTVISION 6.53-инчовия FHD+ Dotch™ дисплей с 91% съотношение за екран към тяло. Този специален дисплей ще подобрява визуализациите в реално време, настройвайки яркостта и контраста за супер реалистични детайли. За да предостави и комфорт TCL 10L има функции като адаптиране на тоналността, режим за четене и комфортен режим, за да се предотврати напрягане на очите.

За да не спират игрите и забавленията, TCL 10L предоставя възможността да включите до 4 устройства (слушалки или високоговорители) чрез интегрирано Super Bluetooth Multi-streaming аудио решение.

Камерата за всичко

Nxtvision камера

С TCL 10L, може да сте сигурни, че магията на момента няма да бъде изгубена.

Вашите фотографски творения, ще се отличават с високо качество, благодарение на 48MP четворна основна камера, 16MP селфи камерата и опцията за заснемане на видеа, заредени с   NXTVISION изкуствен интелект. От създаване на по-ярки изображения при ниска осветеност, до включване на повече неща в кадъра с  помощта на флагманския 118 ° широкоъгълен обектив. TCL 10L предлага и гъвкавост при ползването на макро обектива за изящни снимки от микросвета на до 3,7 см и чудесни снимки с боке ефект.

Ако искате да опитате с видео продукции, имайте предвид, че ще можете да заснемете страхотни, напълно стабилни 4K видеоклипове, съчетавайки интелигентен алгоритъм за ниска осветеност и забавен широкоъгълен обектив за стоп кадър видеа.

Интелигентен начин на живот без грижи

Гладко представяне

Търсите плавно представяне, което не е за сметка на ефективността? TCL 10L комбинира 6GB RAM с процесор Qualcomm® Snapdragon ™ 665, който се предлага с AI (изкуствен интелект) и дълготрайна батерия от 4000mAh, заедно осигуряват по-ниска консумация на енергия, така че да можете да се концентрирате върху изпълнението на различни задачи през целия ден

Лесен & сигурен достъп

Насладете се на интуитивно потребителско изживяване със специалния бутон на Google Assistant. От стартиране на камерата и настройка на напомняния или получаване на смарт предложения, Google Assistant помага при ежедневните задачи. Потребителите на TCL 10L ще се насладят на най-новите версии на Android с поне едно гарантирано основно обновяване на ОС, а също така ще получават най-новите актуализации за сигурност на всеки 60 дни. Комбинирайте това с удобните и сигурни сензори за лицево разпознаване и пръстови отпечатъци за отключване и TCL 10L съхранява всичко на сигурно.

Естетичен дизайн

Притежаващ,  атрактивно холографско покритие, което блести иридисцентно в прилив на луминесценция, елегантният 3D гръб ви осигурява първокласно усещане на достъпна цена.

 
за 64%  против 36%  14 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума