навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Марио Колари е новият Директор Глобално банково обслужване на "УниКредит Булбанк"

2020-07-23 0

Марио Колари е новият Директор Глобално банково обслужване на

Марио Колари е новият директор Глобално банково обслужване на "УниКредит Булбанк". Надзорният съвет на банката одобри назначението на Марио Колари за директор Глобално банково обслужване и член на Управителния съвет на "УниКредит Булбанк". Решение ще влезе в сила след получаване на предварително одобрение на БНБ и вписване на решението  в Търговския регистър. Марио Колари пое функциите от Цветанка Минчева, която зае позицията  зам.-главен изпълнителен директор и член на Управителния съвет на "УниКредит" в Румъния.

 "Марио Колари е част от екипа на "УниКредит Булбанк" вече няколко месеца и като опитен професионалист той работи активно с целия екип на банката. Убедена съм, че експертизата на Марио Колари ще допринесе значително за допълнителното оптимизиране на дигиталната трансформация и на "УниКредит Булбанк", коментира Теодора Петкова, председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор на "УниКредит Булбанк" и добавя:

"Поздравявам Цвети Минчева за напълно заслуженото ѝ повишение и ѝ благодаря за всички успешно реализирани проекти и инициативи, донесли конкретни подобрения в процесите и начина на работа на "УниКредит Булбанк" като са се превърнали в най-добри пазарни практики тук. Безспорно Цвети има ключова роля за развитието на модела на Банкиране на дребно и успешното ни пазарно позициониране; на дигиталните  канали на "УниКредит Булбанк"; изграждането на пилотните "Филиали на бъдещето"; проекта за смяната на основната банкова система на "УниКредит Булбанк" и много други".

Марио Колари започва кариерата си в "УниКредит" през 2005 г. след десет успешни години в консултантския бизнес и две години като директор Организация на BNL - BNP Paribas в Рим. През последните 15 години в "УниКредит" е заемал различни мениджърски позиции в ИТ, Организация, Банкови операции и Сигурност в UniCredit Bank Pekao и в UniCredit Services – на ниво холдинг, в Италия и в ЦИЕ. През последните четири години отговаря за ИТ и Операции за ЦИЕ, допринасяйки за успешното дефиниране и изпълнение на стратегически международни проекти като стратегическите планове Transform 2019 и Team 23. Марио Колари е инженер и допълнително е завършил разширена програма за бизнес управление в Kellogg’s Graduate School of Management, Northwestern University в Америка.

за 51%  против 49%  348 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума