навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Лайфстайл

Красимир Матаров с две награди за мобилна фотография от престижния международен конкурс "35AWARDS"

2020-07-08 0

Красимир Матаров с две награди за мобилна фотография от престижния международен конкурс

Красимир Матаров спечели две награди за мобилна фотография от престижния международен конкурс "35AWARDS". Носителят на множество отличия от национални и международни форуми Красимир Матаров зае втората позиция в категорията "Най-добри мобилни фотографи". Тази година в конкурса "35AWARDS" участваха над 117 000 фотографи от 173 страни. Снимка на Красимир Матаров, заснета с телефон Samsung Galaxy, бе избрана сред повече от 418 000 кадъра и спечели втора награда в категорията "Най-добра мобилна фотография".

Въпреки че вероятно никога няма да се откаже от работата с професионален фотоапарат, Красимир Матаров посвещава голяма част от времето си на мобилната фотография. "С телефона започнах да преоткривам фотографията", признава той. Матаров организира и курсове по мобилна фотография. Не за първи път негови кадри, правени с мобилно устройство, произведено от Samsung, печелят международни награди. Наскоро Samsung България избра да си партнира с Красимир за кампанията с онлайн мастър-класове (част 1 и част 2), която компанията стартира. В онлайн курса си Матаров дава практични насоки как със смартфон в ръка да запечатаме моменти от разходка сред природата или да създадем впечатляващ фотографски натюрморт с неочаквани комбинации от предмети у дома. 

Освен престижните две втори места в категориите "Най-добър мобилен фотограф" и "Най-добра мобилна фотография", Красимир Матаров влезе в класацията на "35AWARDS" за 100-те най-добри фотографи за 2019 г. изобщо. 

Международният конкурс "35AWARDS" е иницииран през 2015 г. от създателите на платформата за професионална фотография 35photo.pro и се провежда за пети път. Всяка година във форума участват фотографи от повече от 100 държави. 50-членно жури с представители от различни страни избират победителите в над 20 категории.

за 54%  против 46%  138 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума