навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

"ОББ" предлага безплатна видео кредитна консултация

2020-06-30 0

Удобната и сигурна услуга за отдалечен видео разговор не налага посещение на клон на банката

С цел предоставяне алтернативни възможности за достъп до финансови продукти и услуги, през месец юни "Обединена българска банка" (ОББ) стартира новата си безплатна услуга "ОББ Видео среща".

Тя е предназначена за отдалечена видео консултация със служител на "ОББ" за индивидуални клиенти на банката във връзка със запитвания относно предлаганите кредитни и платежни продукти и услуги. Информацията, която клиентите могат да получат чрез нея, обхваща всички потребителски и ипотечни кредити на банката.

"ОББ Видео среща" гарантира необходимата гъвкавост за виртуален видео разговор със служител от банката, като осигурява на клиентите удобство и спокойствие в условия на засилени мерки за превенция и с оглед на актуалната ситуация в страната и света във връзка с разпространението на коронавирус.

Услугата може да се използва през смартфон, таблет, лаптоп или стационарен компютър, без да налага физическо посещение на клон на банката. "ОББ Видео среща" се достъпва през съответната информационна продуктова кредитна страница в секция "Кредити" или се заявява директно през формата тук.

През месец август 2019 г. "ОББ" стана първата банка на българския пазар, която предложи на своите бизнес клиенти услугата "Видео банкер", отдалечени видеосрещи с експерти на банката и други дружества от групата на KBC България за компании.

Чрез новата услуга банката затвърждава гласуваното доверие от страна на своите клиенти и гарантира максимална сигурност по време на предизвикателната обстановка, в която пандемията от COVID-19 ни постави.

за 52%  против 48%  229 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума