навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Huawei стартира нова сервизна кампания "Цветно лято с Huawei" от 22 юни

2020-06-22 0

Huawei стартира нова сервизна кампания
Huawei обяви старта на новата си сервизна кампания "Цветно лято с Huawei". В разгара на лятото компанията предлага свежи възможности, с която едновременно да предпазите любимия си Huawei смартфон и да разнообразите визията му и да се отличите.
 
По време на кампанията всеки клиент, посетил на място Центъра за обслужване на клиенти на ул. “Леге” No 6, получава 40% отстъпка за закупуване и поставяне на цветно защитно фолио на телефона с марка Huawei. Това предоставя чудесна възможност да персонализирате вашето смарт устройство и да защити неговия екран и заден панел. Всеки участник в "Цветно лято с Huawei" може да избере от наличните цветове и дизайни според личния си стил, вкус и предпочитания. Това ви дава възможност да бъдете сигурни и неотразими във всички възможни летни сценарии. 
 
Кампанията е в сила от 22 юни до 31 юли 2020 г. включително като всеки петък Huawei предлага и допълнителна изненада. Всеки посетител на място в Центъра за обслужване на клиенти може да получи специален подарък  след извършен ремонт на Huawei устройство. Това е валидно за всеки петък по време на периода на лятната кампания.
 
 
за 47%  против 53%  85 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума