навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

"Асбис България" стартира дистрибуция на KINGPIN Cooling

2020-06-11 0

От месец май "Асбис България" добави още един бранд към продуктовото си портфолио, а именно KINGPIN Cooling

Към хардуера потребителите се отнасят различно – за едни той е просто средство за работа и забавления. Други, които наричаме овърклокъри - ентусиасти, с помощта на въздушно или водно охлаждане се опитват да изцедят и последния мегахерц от системите, сглобени най-често от самите тях.

Съществува и една малка група, за които нищо от гореспоменатото не е достатъчно. Когато се занимавате с бенчмаркинг, въздухът и водата просто не са достатъчни, за да задоволите жаждата си за тези допълнителни 3D точки или дори за една хилядна част от секундата. Тези "луди" овърклокъри наистина стигат до крайности, използвайки за охлаждане сух лед (с ацетон за подпомагане разпространението на студа) и течен азот.

За тях са и продуктите на KINGPIN Cooling – комплекти T-rex за охлаждане с течен азот, висококачествени термопасти и термоподложки,както и разнообразие от аксесоари. Към момента в склада на Асбис са на разположение KPx термопасти с изключително висока топлопроводимост, и не-електропроводими - за по-голяма безопасност на вашия хардуер.

"За по-незапознатите Vince Lucido,  по-известен като KINGPIN, е най-екстремния овърклокър на PC  хардуер сцената и от близо 10 години държи рекорда на почти всяка генерация. Радвам се, че чрез Асбис може да предложим продукти, налични до момента само за американския пазар, и с това продължаваме да подпомагане хардуерните ентусиасти в България. KPx е за всеки, който иска мамксимум производителност за дълъг период от време, при това на доста добра цена.", заяви Александър Захариев, търговски директор в "Асбис България".

 
за 54%  против 46%  41 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума