навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

ASBIS е нов партньор за дистрибуция на Bang & Olufsen

2020-06-03 0

ASBIS е нов партньор за дистрибуция на Bang & Olufsen

ASBISc Enterprises Plc, водещ дистрибутор на IT продукти и решения на развиващите се пазари в Европа, Близкия Изток и Африка, и собственик на марките Prestigio, Canyon и Perenio, е новият партньор на Bang & Olufsen в Централна и Източна Европа и страните от Общността на независимите държави (ОНД), с изключение на Русия. Договорът влезе в сила от началото на май 2020 г.

ASBIS беше избрана от Bang & Olufsen като компания с 30-годишен опит, позволил й да заема водеща позиция на пазарите, където работи чрез своите филиали. Благодарение на това партньорство, Bang & Olufsen планира да засили присъствието си на ритейл пазара както в мултибрандовите, така и в специализираните канали в Централна и Източна Европа и ОНД.

"ASBIS има задълбочени познания за индустрията на потребителската електроника и има огромен опит в Източна и Централна Европа. С нетърпение очаквам резултатите от нашето ползотворно партньорство", заяви Кристиан Теар, изпълнителен директор на Bang & Olufsen. "Заедно с новия ни партньор ще можем да развиваме бизнеса си, да се доближим до местните търговски партньори и да засилим присъствието си на ключови пазари. Не се съмнявам, че работата с един от водещите дистрибутори в този регион ще ни помогне да увеличим продажбите на нашите продукти. "

"Компанията ни е водещ дистрибутор на ИТ продукти и потребителска електроника на пазарите в Централна и Източна Европа и в ОНД. Имаме широко географско покритие на динамично развиващите се пазари и 30-годишен опит в тази индустрия ", коментира Сергей Костевич, изпълнителен директор и председател на Съвета на директорите на ASBISc Enterprises Plc.

"Ние вярваме, че Bang & Olufsen има неразкрит потенциал, и че можем заедно да го реализираме благодарение на нашия дългогодишен опит и експертиза. Партньорството с известна и престижна марка като Bang & Olufsen е идеална възможност за нас да разширим портфолиото си с луксозни аудио продукти и да предложим добавена стойност на своите търговски партньори за едно още по-вълнуващо потребителско изживяване. "

"Качеството и имиджът на B&O ще затвърдят позицията на АСБИС България като водещ IT дистрибутор на потребителски стоки в страната. Преди края на месец юни очакваме почти пълното портфолио на марката да е налично в нашите складове.", заяви Александър Захариев, търговски директор в компанията.

за 52%  против 48%  44 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума