навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Първи данни за новия Аrteon на Volkswagen преди виртуалната световна премиера на 24 юни

2020-06-03 0

Първи данни за новия Аrteon на Volkswagen преди виртуалната световна премиера на 24 юни

Arteon въплъщава класическия Gran Turismo в гамата на марката  Volkswagen - авангарден, изпълнен с енергия и високоефективен. Сега Volkswagen дава възможност за първи поглед към новия Arteon . Наред с класическия Gran Turismo, в бъдеще ще се предлага и втори вариант в гамата на модела под формата на Shooting Brake - едновременно динамичен, елегантен и впечатляващ със своята гъвкава и практична комби концепция. Ръководителят на Volkswagen Group Design и главен дизайнер на марката Volkswagen Клаус Бишоф сподели - "С Arteon Shooting Brake ние успяхме да създадем нов вълнуващ баланс между скорост, мощ и пространство."

Volkswagen ще представи цялостна актуализация на моделната гама заедно с представянето на двете версии на Arteon . Вътрешното пространство на Arteon ще се отличава с изцяло ново оформление на арматурното табло и мястото на водача, които да подчертаят още по-добре изключително харизматичния характер на тези модели. В новото табло е интегрирано последното поколение на модулната инфотейнмънт платформа (MIB3), гарантираща възможно най-високото ниво на комуникационна свързаност. Гамата от задвижващи агрегати също е обновена в технологичен аспект.

Всички двигатели се отличават с високо равнище на енергийна ефективност,  ниски нива на емисиите и високи показатели на въртящия момент. Тази максимална ефективност се постига чрез иновативни и перспективни задвижващи агрегати и технологии за ограничаване на емисиите, ориентирани към бъдещето. Наред с тези нововъведения в авангардна моделна линия на Arteon ще бъдат внедрени и редица интелигентни асистиращи системи за водача. Така например, благодарение на системата "Travel Assist" за първи път при новите версии на Arteon ще бъде възможно управление на автомобила с висока степен на асистенция  - по желание на водача и разбира се, в рамките на ограниченията на системата. Изключително подходящите за пътуване на дълги разстояния нови модели на Volkswagen вече ще бъдат в състояние под контрола на водача да поемат управлението, ускорението и спирането при движение със скорост до 210 км/ч.

Световната премиера на Arteon и Arteon Shooting Brake предстои през месец юни, когато ще бъде предоставена и по-подробна информация за новите модели.

за 60%  против 40%  55 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума