навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

OLED телевизорите Philips от серия 800 - европейски дизайн, истински материали и потапяща картина, сякаш сте в нея

2020-05-22 0

OLED телевизорите Philips от серия 800 - европейски дизайн, истински материали и потапяща картина, сякаш сте в нея

TP Vision, производителят на телевизори Philips, обяви, че новите модели от сериите OLED 800 ще бъдат официално на европейския пазар от началото на м. юли. През последните три години, марката вдигна високо летвата както с ненадминатия си стандарт в качеството на картината, така и с уникалния и ултра модерен дизайн на продуктите си. 

Новата гама телевизори Philips включва 55 ”и 65” модели, оборудвани с процесор P5 от четвърто поколение, който надгражда мощността и многобройните предимства на предишните технологии с новата функционалност на изкуствения интелект на марката.

В комбинация с AI обработка, иновативният процесор създава по-добър баланс между източника, цвят, контраст, движение и острота и възпроизвежда още по-реалистичен образ, сякаш сте в него. Усещането е за образи, които пресъздават реалния живот по съвършен и почти магически начин.

https://www.lex.bg/upload/spektar/oled805_lp_rft_-final-v2-rgb.jpg

Philips е една от малкото марки, които поддържат всички основни HDR стандарти и позволяват достъп до най-широкия диапазон на такъв тип съдържание. Трансформирането на SDR образи в съвършена картина се достига и с уникалната Perfect Natural Reality TV на Philips, която в новите модели е също подобрена и предлага по-добър контраст, по- реалистично възпроизвеждане, по-добра острота и по-естествени и реалистични цветове. Всичко това, в комбинация с тристранен Ambilight, обещава върховни ТВ преживявания. 

https://www.lex.bg/upload/spektar/oled855_lp_f_rgb-final.jpg

Отличното качество на звука е гарантирано то 50-ватова система, която се отличава с нов дизайн и по-дълбок бас. Philips е първата премиум марка, която включва функцията DTS Play-Fi, която позволява на съвместимите високоговорители да се свързват с телевизора и да служат като съраунд или multi-room система. Новите модели смарт телевизори са с интуитивна операционна система Android TV версия 9 (Pie) и опция за гласово управление, с вграден Google Assistant и поддръжка на Alexa.

Колкото и да са важни технологиите, не е за подценяване и съвършеният дизайн на всички телевизори от сериите OLED 800  на Philips. Te споделят най-доброто в европейския дизайн – ултра тънък панел, фина, минималистична рамка и висококачествено метално покритие. Стойките на всички модели създават впечатление за ефирност, сякаш телевизорите не докосват, а се носят над повърхността. Кулминацията на лукса може да бъде открита в модела OLED865, чиято иновативната стойка е инкрустирана със специална кожа, произведена от шотландската фирма Muirhead. Такава е използвана за задната част на дистанционните управления на всички модели от сериите OLED 800.

Ако обичате високото качество, държите на ултра модерните технологии и притежавате изтънчен и взискателен стил, новите серии 800 OLED на Philips няма да ви разочароват. Остава да изчакате до м. юли и ще се уверите и сами. 

за 56%  против 44%  142 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума