навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

"Асбис България" става официален дистрибутор на продуктите на Corsair

2020-05-22 0

"Асбис България" – един от най-големите дистрибутори на IT компоненти и решения на българския пазар обяви, че от този месец обогатява портфолиото си и стартира дистрибуция на продуктите с марка Corsair – световен лидер в областта на висококачествени продукти за игри и стрийминг, в това число механични клавиатури, мишки, безжични слушалки, премиум РС компоненти, както и напълно интегрираното РС Corsair ONE.

Продуктите на Corsair са извоювали множество награди благодарение на иновативния си дизайн, отличното представяне и високото качество.

"Очакваме скоро да попълним продуктовото портфолио и с широка гама периферия за геймъри и стриймъри, за да предложим на феновете на Corsair възможността да имат всичко, от което се нуждаят за своето PC.", заяви Александър Захариев, търговски директор на дивизия "Ритейл бизнес" в "Асбис България". "Добавяйки Corsair , Асбис затвърждава лидерската си позиция на дистрибутор на най-добрите продукти за геймъри на българския пазар.", допълни той .

На склад са вече и първите доставки – памети за настолни компютри: от 8 GB мейнстрийм  Corsair Vengeance до 4000MHz Dominator Platinum RGB. Налични са и памети за мобилни компютри, както и SSD устройства, в това число и топ продукти като Corsair Force MP600 2TB. Продуктите са достъпни за потребителите от парньорите на "Асбис България".

за 39%  против 61%  80 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума