навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

КО-ОП подава ръка на хората със свободни професии и малкия бизнес

2020-05-15 0

КО-ОП подава ръка на хората със свободни професии и малкия бизнес

Пространството за работа, изкуство и събития КО-ОП стартира кампания, чиято цел е да помогне на хората със свободни професии и малкия бизнес в креативния сектор. В рамките на инициативата КО-ОП ще направи Coworking Giveaway за нови членове като предостави безплатно ползване на работно пространство за период от 3 месеца на 1 професионалист на свободна практика и 4 работни места на малка компания (с до 10 заети лица). В случай, че компания с до 10 служители желае да стане част от нашата общност и да участва, то ние ще предоставим 4 безплатни работни места, а останалите ще се ползват с 10% отстъпка за периода. 

Coworking Giveaway стартира на 14-и май, а крайната дата за кандидатсване е 30-и май 2020 г. На 3-и юни ще бъдат обявени имената на новите членове на общността на КО-ОП. Участниците ще бъдат селектирани на база няколко основни критерия – сфера на дейност, мотивационен отговор и брой служители. Тези, които ще получат безплатно ползване на работното пространство в КО-ОП, ще бъдат финално избрани на томболен принцип. Победителите трябва да стартират членството си в КО-ОП в период до един месец след тяхното обявяване. Всички желаещи да закупят абонаментен план в периода от 15-и май до 15-и август може да ползват 10% отстъпка от обявените цени.

"Ние разбираме колко трудна е ситуацията за хората със свободни професии и малкия бизнес особено в творческите индустрии. Вярваме, че с повече търпение и подкрепа един към друг, по-бързо ще излезем от тази криза. Затова подаваме ръка. Кооперативът не е просто място, където отиваш и работиш, това е място с дух и атмосфера, чиято основна цел е да обединява хората в една общност, която си взаимодейства не само на професионално, но и на лично ниво", споделят от екипа на КО-ОП

КО-ОП е динамично пространство за работа, изкуство и събития, което обединява галерия и споделено офис пространство. КО-ОП е платформа, която събира млади, креативни и талантливи хора, които не просто работят заедно, а творят, споделят идеи и виждания и създават общи проекти. КО-ОП е създадено от малък, но силно мотивиран екип, който вярва в индивидуалния и професионален растеж чрез сътрудничество и вдъхновение. Неговата основна цел е да изгражда и развива, да предизвиква диалог и насърчава колаборации в креативната сфера.

за 53%  против 47%  447 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума