навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

PolyComp ще предлага облачни решения по лицензионната програма Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) в партньорство с Tech Data

2020-05-13 0

PolyComp ще предлага облачни решения по лицензионната програма Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) в партньорство с Tech Data

Най-големият български дистрибутор, PolyComp, днес обяви старта на стратегическо партньорство с Tech Data (Nasdaq: TECD), с което да направи достъпна за българските партньори на дистрибутора лицензионната програма за облачни решения и услуги Microsoft Cloud Solution Provider (CSP).

Това партньорство позволява на българските технологични фирми да се възползват от най-бързо развиващата се облачна програма на Microsoft, използвайки инструментите на Tech Data, един от най-големите дистрибутори на технологии, решения и услуги в световен мащаб.

Програмата Microsoft CSP дава възможност на ИТ компаниите да продават Microsoft Cloud продукти на принципа на месечен абонамент. Партньорите могат директно да доставят решения, да управляват и поддържат клиентите си, както и да интегрират своите собствени инструменти, продукти и услуги през една месечна сметка на клиента.

PolyComp, чрез Microsoft CSP платформата на Tech Data - StreamOne Cloud Marketplace, ще даде възможност на компаниите да предоставят, фактурират и управляват облачни решения и услуги бързо и лесно. Дистрибуторът, съвместно с Tech Data, ще поеме ангажиментите по маркетинга на програмата, консултацията и обучението на дилърите.

"PolyComp е компания, която работи активно за пълно удовлетворение на нуждите на своите партньори и клиенти. Добавянето към нашето портфолио на гъвкавите Microsoft CSP решения, предоставени от Tech Data, е резултат от стремежа ни да предложим атрактивни и цялостни продуктови решения. Стъпвайки на огромния опит на новия ни партньор, ние ще подкрепим нашите дилъри в ежедневната им работа в тази различна и променлива икономическа ситуация“, каза Надежда Генова, главен изпълнителен директор на PolyComp. "Да правим бизнес с такъв известен партньор като Tech Data е възможност, която приемаме с ентусиазъм. Вярваме, че партньорството ни ще бъде посрещнато с интерес от нашите клиенти."

"Ние съчетаваме силата на локалното присъствие на PolyComp с инструментите и опита на Tech Data, натрупан в работата на множество европейски пазари", каза Томаш Сиглър, директор Endpoint решения и регион Datech East в Tech Data. "Очакваме с нетърпение съвместната ни работа с Polycomp за ускоряване на процеса по приемането на облачни решения на Microsoft за партньорите в България.“

"Microsoft се стреми да даде възможност на партньорите да се разрастват и да станат надеждни съветници за нашите клиенти посредством иновации на продуктите, по-добър инструментариум и достъп до нови бизнес възможности. Удовлетворени сме от партньорството на Polycomp и Tech Data, което ще даде тласък на цялостната дигитална трансформация в България. Заедно с партньорите ни ще продължим да отговаряме на изискванията на клиентите и потребностите за цялостни решения в облака", добави Милейди Стомбу, регионален директор в Microsoft, CEE Multi-country Region.

 
за 46%  против 54%  421 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума