навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Време за умни технологии у дома: "Асбис България" обяви партньорството си с Redmond

2020-05-11 0

Време за умни технологии у дома:

"Асбис България", един от най-големите дистрибутори на ИТ продукти и решения на българския пазар, разшири портфолиото си с продуктовата категория "Малки домакински уреди" на Redmond - иновативен производител на интелигентни устройства за дома.

"В суматохата на ежедневието е най-малко вероятно съвременният човек да отделя време за домакински дейности. За щастие нивото на научния и технологичен прогрес днес ни позволява да се дистанцираме от рутинните процеси, за да обърнем повече внимание на наистина важните за нас неща: комуникация с близки приятели и роднини, активен начин на живот, свободно време за любими хобита, учене или работа. Основният акцент на Redmond е концепцията за интелигентен дом, в който всички домакински уреди са свързани и контролирани от един единствен софтуер", коментира Анна Бидник, маркетинг директор на Redmond.

"Готови сме, заедно с новия си партньор, активно да развием пазара на интелигентни технологии в България. Стремежът ни е да помогнем на потребителите си да направят своето ежедневие по-комфортно, по-лесно и удобно, насърчавайки вкусния и здравословен начин на живот" добави Моника Любомирова - продуктов мениджър на бранда в "Асбис България"

Smart Home от Redmond е уникална интелигентна система за управление на домакински уреди. Асортиментът на марката включва повече от 50 иновативни продукта: чайници, кафемашини, мултикукъри, фурни, машини за печене, скари, и други устройства. Сред тях е първата в света пълномащабна линия умни кухненски уреди Sky Kitchen.

Потребителят разполага с "команден център“ за управление на цялото оборудване на Redmond – и това е неговият личен смартфон или таблет. Достатъчно е да инсталирате специално разработеното мобилно приложение Ready for Sky, което ви позволява дистанционно да управлявате устройствата си - да включвате и изключвате, задавате и променяте настройки и т.н. А с удобното приложение Cook with Redmond можете да черпите вдъхновение за здравословни и вкусни ястия от над 3000 рецепти от различни кухни.

Redmond дава път на иновациите - пускането на пазара на всяко ново устройство е още една стъпка към автоматизирането на рутинните дейности у дома. Компанията създава оборудване за изграждане на перфектното домашно пространство и ефективно използване на личното време на потребителя.

"Асбис България" е официален дистрибутор на Redmond в България. Повече информация относно продуктите може да намерите на сайта на компанията.

 
за 49%  против 51%  81 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума