навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Huawei предлага 14 нови работни позиции в България

2020-05-05 0

Huawei предлага 14 нови работни позиции в България

Глобалният технологичен бранд Huawei започна кампания по набиране на нови служители на територията на България. Възможности за кариерно развитие се предлагат в двете подразделения на компанията, базирани в страната - Huawei Consumer Business Group и Huawei Enterprise. Освен това компанията търси и търговски партньор, с който да отвори първия в България Huawei Experience Store.

След динамичните месеци за компанията - февруари и март, през които представи глобално своите иновативни устройства – сгъваемият Mate Xs, MateBook X Pro, Watch GT 2e, флагманa P40 Pro и P40 Lite и други представители на екосистемата на Huawei , настъпва момент и за разширяване на екипа. 

Компанията търси в България смели, мотивирани и амбициозни кандидати, които да вярват както в собствените си сили, така и в силата на екипа, в името на успешното дефиниране на визията за бъдещето и постигане на общите цели. Отворените позиции предоставят възможности в сферата на бизнес и IT развитието. 

Важна част от корпоративната философия на бранда е оказването на подкрепа на местния пазар на труда и стремеж към иновационно развитие. Компанията продължава уверено своето стратегическо развитие като през февруари 2020г. бе изградена първата демо зона в Техномаркет на Цариградско шосе в София. Тя представя екосистемата на Huawei за цялостно потребителско преживяване. 

Сега Huawei търси бъдещи партньори с натрупан опит в управлението на бизнес и предприемачески дух, които биха могли да са част от създаването и развитието на първия в България самостоятелен Huawei Experience Store

Връзката с жителите на всяка отделна държава, с тяхната специфична култура, е основна част от философията на глобалния технологичен лидер. С новата серия P40, чиито представители са първите у нас масово продавани продукти, базирани изцяло на Huawei Mobile Services и собствения магазин за приложения на компанията – AppGallery, Huawei вече разчупи досегашното статукво на световния мобилен пазар. Сега се търси Мениджър бизнес развитие, който да ръководи напредналия вече процес на интегриране на популярни и нови локални приложения в Huawei AppGallery, както и специалист в ежедневната комуникация с българските фенове във всички социални канали.

за 51%  против 49%  421 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума