навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

VUZF Lab предлага специализирани корпоративни обучения и семинари за бизнеса

2020-05-05 0

VUZF Lab предлага специализирани корпоративни обучения и семинари за бизнеса

Лабораторията за научно-приложни изследвания към Висшето училище по застраховане и финанси VUZF Lab предлага специализирани корпоративни обучения и семинари за компании от различни бизнес сфери.

В особено усложнената икономическа ситуация в страната и света, когато редица фирми са поставени пред редица предизвикателства, VUZF Lab започва да организира полезни професионални практически обучения и семинари в сферата на финансите, продажбите, банковите и небанкови финансови институции, застраховане, пенсионно осигуряване, бизнес мениджмънт, маркетинг, управление на човешките ресурси и лидерство, недвижими имоти, фондови борси и капиталови пазари, управление на еврофондовете, счетоводство и одит, противодействие на изпиране на пари, данъчно право, трудово право, GDPR, нормативно съответствие (compliance), управление на риска, организационно поведение и бизнес психология, бизнес комуникации  и др.

Eкипът от лектори, начело на обученията, включва утвърдени преподаватели на ВУЗФ и експерти от Лабораторията с богат академичен и професионален опит. 

За всяка компания и всеки корпоративен клиент VUZF Lab изготвя индивидуален план, съобразен с потребностите и спецификата на бизнеса, в който той работи, за да му предостави максимален спектър от възможни решения. В обученията се залага на синергично взаимодействие между придобиване на теоретични познания и разглеждане на множество практически примери и казуси, работа в групи, уъркшопи и др.

Тренингите могат да бъдат с различна продължителност, съобразена с графика на клиента и се провеждат в групи в присъствена или дистанционна форма, включително и в онлайн формат в реално време. Участниците разполагат с достъп до платформата за дистанционно обучение на ВУЗФ и до материалите от обучението,  а при успешно преминаване на курса, всеки получава сертификат.

VUZF Lab предлага на своите клиенти и бизнес консултации, изготвяне на анализи и становища, както и проектно консултиране.

Повече подробности може да откриете на сайта на VUZF Lab.

за 49%  против 51%  424 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума