навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Alcatel 1S (2020)- смартфон с тройна камера, който няма да ви накара да фалирате

2020-04-29 0

Alcatel 1S (2020)- смартфон с тройна камера, който няма да ви накара да фалирате

Хубавите моменти в живота са много, но лесно можем да ги пропуснем, ако не им обръщаме достатъчно внимание. Alcatel 1S (2020) гарантира мощна производителност благодарение на енергийно ефективния си осем-ядрен процесор и широк 6.22-инчов HD + Vast дисплей. Телефон за съществените моменти в живота. Alcatel 1S (2020) също продължава мисията на компанията за достъпността и функционалността на премиум смартфони, с интегрирането на интелигентна тройна камера на достъпна цена, която заснема висококачествени изображения при различни светлинни условия. 

Интелигентна тройна камера

Независимо дали правите снимки на страхотни торти, семейни портрети или приятелски моменти, Alcatel 1S (2020) осигурява необходимото разнообразие чрез сензора си за дълбочина, широкоъгълната си функция с Bokeh и макро обектива (13MP + 5MP + 2MP). Заедно с AI (изкуствения интелект), който разпознава 22 различни ситуации, в които снимате и гарантира, че всичките ви снимки ще са изключителни, ще може да подобрите и селфитата си с помощта  на 5MP предната камера с LCD светкавица.

Мощно представяне

Не губете инерцията за мултитаскване с мощното представяне на Alcatel 1S (2020). Ефективният осем-ядрен процесор, 3GB RAM и 32GB ROM и батерия с капацитет 4000mAh ще поддържат съзнанието ви ангажирано с часове, докато се наслаждавате на любимата си музика, гледате любимите си HD видео стриймове или се изгубвате в маратоните с игри.

Alcatel 1S (2020) също ви осигурява повишена сигурност с интегрирания Face Key (лицево сканиране) и скенера за пръстови отпечатъци.

Вършенето на задачи ще е толкова лесно, колкото е натискането на специалния Google Assistant бутон. "Хей Google"!

Гладко визуално изживяване

Когато искате да си починете пред телефона, може да сте сигурни че визуално всичко ще тече гладко и красиво с  6.22-инчовия HD+ Vast дисплей. Ползването на всякакви медии, ще бъде изключително удобно с дисплея в съотношение 19:9 и вдъхновената от Aurora S-образна извивка в дизайна, който е допълнен с 2.5D стъкло.

Alcatel 1S (2020) ви позволява да се потопите във визуално изживяване, да разчитате на интелигентна камера и да притежавате телефон с елегантен дизайн, който е и ценово достъпен.

Alcatel 1S (2020) е достъпен на българския пазар при операторите, както и за свободна продажба в ахатово зелено и тъмно сиво.

за 45%  против 55%  66 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума