навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Татяна Иванова влиза в Управителния съвет на "ОББ" и кънтри мениджмънт борда на КВС Груп в България

2020-04-28 0

Татяна Иванова влиза в Управителния съвет на

Татяна Иванова е новият член на Управителния съвет на "Обединена българска банка" (ОББ) и кънтри мениджмънт борда на "КВС Груп" в България, считано от 01.04.2020 г.

Тя поема новото професионално предизвикателство като изпълнителен директор с ресор "Маркетинг и дистрибуция – банкиране на дребно" от Ян Суинен, който ще заеме позицията Мениджър на KBC Shared Service Center в Бърно, Чехия.

Татяна Иванова се присъединява към "ОББ" през ноември 2018 г. като директор на дирекция "Банкиране на дребно и дигитални продажби" след 18 години работа в Societe Generale в различни стратегически и международни роли. С над 20 години професионален стаж, част от които с международна кариера във Франция, Северна Македония и Русия, тя притежава значителен опит в областта на дистрибуцията, маркетинга и дигиталните продажби.

От своето присъединяване към екипа на "ОББ" г-жа Иванова демонстрира отлично представяне в работата си и успява да допринесе за добрите резултати в дирекция "Банкиране на дребно и дигитални продажби", както и да изгради стабилен екип и контакти в цялата организация. 

Ян Суинен става част от екипа на "KBC Груп" в България през август 2012 г. и оттогава е фокусиран върху дейностите свързани с банкиране на дребно и дигитални продажби. След придобиването на "ОББ" от "КВС Груп" той е назначен като член на Управителния съвет. Г-н Суинен изиграва ключова роля в успешния интеграционен процес и допринася съществено за успеха на "ОББ" в банкирането на дребно.

 
за 48%  против 52%  418 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума