навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Renault Sport Racing се обединява със своя Esports партньор Team Vitality, за да запази състезателната страст жива с повишена активност в онлайн дигиталния свят.

2020-04-07 0

Renault Sport Racing се обединява със своя Esports партньор Team Vitality, за да запази състезателната страст жива с повишена активност в онлайн дигиталния свят.

Естебан Окон, пилот на Renault DP World F1, и Адриен Давид, талант на Renault Sport Academy, ще излязат на виртуалната писта в първото Renault Vitality GT Sport Show  днес.

Събитието ще бъде излъчено по Twitch канала на Vitality (twitch.tv/team/vitality) във вторник от 21 часа и ще включва две състезания в платформата Gran Turismo Sport, където всички състезатели се състезават от собствените си домове чрез симулатори.

За онлайн събитието Renault представя забележителната си гама спортни автомобили, включваща Renault R.S.01 GT и Megane R.S. TROPHY-R. 

Начело на участниците са F1 пилотът Естебан Окон и бъдещата звезда Адриен Давид, който се присъедини към програмата за млади шофьори на Renault през януари благодарение на успеха си във Формула 4 миналата година. Естебан и Адриен не са новаци в онлайн състезанията и дуото редовно се съревновава помежду си в платформата Gran Turismo. 

Сред конкурентите им ще бъдат посланиците на Vitality - Brawks (Кевин Жорж) и Robi (Максим Дамбрин), пилотът на Esports отбора Никола Лонге и специалистът по Renault Sport автомобили Лоран Хургон, който държи актуалните рекорди на пистите Нюрбургринг, Спа-Франкоршам и Сузука с Megane R.S. TROPHY-R. 

 
за 53%  против 47%  93 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума