навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Philips PH805 - слушалките, които дават свобода по време на изолация

2020-04-02 0

Philips PH805 - слушалките, които дават свобода по време на изолация

За някои хора работата от вкъщи не е възможна, дори в извънредна ситуация, но за много от нас тя вече е ежедневие. В него усетихме предизвикателството да се запазим не само физически, но и психически и емоционално. Ежедневно се сблъскваме с това как да се организираме и едновременно с това успешно да балансираме между домашните задължения, дистанционното обучение на децата и многото служебни отговорности.

Понякога имаме вдъхновение и ни се струва, че можем да успеем с целия план за деня, но доста често реалността се оказва друга. В такива моменти имаме нужда да се изолираме от останалите членове на семейството, за да успеем да се съсредоточим върху най-спешните "офисни" задачи. И тук на помощ идва един незаменим продукт, който ни дава точно това, което искаме, при това точно когато имаме нужда от него. Учудващо е колко малко ни трябва напоследък, за да се почувстваме наистина добре!

Слушалките Philips PH805 са идеално решение за ситуацията, в която повечето от нас се намират. Децата тичат из цялата къща или са в "междучасие", половинката чете книга, сърфира във Facebook или гледа новините, къщата живее динамичен живот и доста често искаме това да спре като с магическа пръчка. И хоп – едно докосване на слушалките активира Active noise cancelling/активно премахване на шума. Вече не чуваме глъчката. Все едно сме натиснали бутон mute на телевизора, но за всеки звук около нас.Оставаме насаме с любимата си песен и светът може да се преобрази напълно. Музиката размива очертанията на реалността и ни премества в съвсем различен и напълно съвършен свят. Свят, който ни вдъхновява и разтоварва, помага ни да усещаме хармония и съвършенство. Още едно докосване. Active noise cancelling е изключен. Музиката продължава да звучи, но отново сме в течение на това, което се случва около нас. Ние решаваме и това е особено важно за нас точно днес, точно в сегашната ситуация.

Philips PH805 предлагат безжична свързаност и това е наистина безценна функция, която можем да оценим с цялото й достойнство точно сега. Когато можеш дори да простреш прането, да отидеш до хладилника;-) или просто да поседиш на балкона,  без да губиш концентрация и да останеш насаме с мислите си. Какво по-хубаво от това? 

philipsИма и още нещо – Philips PH805 работят много дълго без да се налага зареждане - до 30 часа.  Скоростно зареждане само за пет минути осигурява два часа перфектен звук, а за 15 минути – цели 6 часа. Освен всичко, слушалките са изключително удобни за носене, а това също е от голямо значение. Комфортът не е за подценяване, а в същото време можете само с докосване да управлявате тишината. Active noise cancelation, поддръжка на Hi-Res аудио – какво друго му трябва на човек?

Дотук добре, но най-важното за едни слушалки е и си остава качеството на звука. Все пак има голямо значение какъв звук влиза в ушите ни, независимо дали слушаме Рамщайн, Деветата симфония и интонацията на шефа по време на конферентния разговор за деня.

Моделът предлага отличен звук, както при възпроизвеждане на музика, така и по време на разговори. Микрофонът има специална функция за елиминиране на ехото.

philips


И когато искате да се върнете в реалността може просто да ги приберете в удобния калъф, за да съхраните по-дълго устройството, което ви дава свобода. Слушалките са безценен помощник особено сега, защото са още една вдъхновяваща причина да ни карат да се радваме на малките неща, които ни карат да се чувстваме щастливи.

Подарете си ги!

Повече информация тук.

за 72%  против 28%  140 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума