навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Работете лесно от вкъщи с продуктите на Logitech

2020-03-13 0

Работете лесно от вкъщи с продуктите на Logitech

Logitech е световен лидер във видеоконферентните решения, който предлага продукти за качествена видео връзка, както за персонална употреба, така и за групи до 46 души.

В портфолиото от видеоконферентни решения присъстват модели за свързване към компютър или смартфон като новите безжични слушалки Zone Wireless с активно потискане на шума, живот на батерията до 16 часа и качествени говорители, които са подходящи и за слушане на музика. В този клас попадат и компактните уеб камери C925e, C930e, и топ модела Brio.

Подходящ за малки помещения е моделът MeetUp, който представлява едно компактно решение с вградени микрофони и говорители, осигуряващо лесна и качествена връзка без излишни кабели. Камерата има широко зрително поле от 120 градуса и 4K резолюция, както и удобно дистанционно за увеличени и насочване.

За по-големи стаи и зали е подходящ комплектът Rally, който предлага 15-кратно увеличение и възможности за разширяване с допълнителни микрофони и говорители за осигуряване на качествена връзка с много участници.

Всички конферентни продукти на Logitech предлагат лесно свързване към всякакви компютърни системи, без нужда от инсталация на драйвери и комплексно настройване. Те използват интелигентните технологии RightSense, които автоматично оптимизират звука и картината според условията на околната среда и помещението, така че участниците винаги да получават качествена картина и звук.

Конферентните решения на Logitech можете да намерите при партньорите-системни интегратори в страната. Повече информация тук

 

за 68%  против 32%  154 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума