навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

"УниКредит" дарява 2 млн. евро за превенция на коронавируса

2020-03-05 0

"УниКредит" дарява 2 млн. евро за превенция на разпространението на новия коронавирус (COVID-19). Средствата ще бъдат използвани за купуване на маски и медицинско оборудване в Италия. Подкрепата цели да подпомогне справянето с епидемичното разпространение на вируса в страната, която е сред най-засегнатите в Европа.

"Като група, чувстваме ангажимент да подпомагаме всички общности, в които сме представени. Да подкрепяме и подпомагаме работата на гражданска защита в Италия е важно за колегите в "УниКредит", коментира Жан Пиер Мустие, главен изпълнителен директор на "УниКредит"

Освен това, през миналата седмица "УниКредит" обяви, че ще подкрепи активно регионите в Италия, които най-силно са засегнати от COVID-19 чрез разнообразни мерки. Сред тези мерки е и засилване на предлагането на отдалечени услуги, които дават възможност на клиентите да се обслужват без да ходят във филиали. 

В тази връзка Андреа Казини, директор на "УниКредит" Търговско банкиране в Италия, коментира: "С тези мерки искаме да подкрепим засегнатите региони. Ще продължим да работим за това местните икономики да имат необходимата подкрепа и ще си партнираме с местните бизнеси, граждани и институции".

за 45%  против 55%  67 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума