навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Безупречно звуково изживяване с Q серията саундбар системи от Samsung, оптимизирани за QLED TV

2020-02-17 0

Безупречно звуково изживяване с Q серията саундбар системи от Samsung, оптимизирани за QLED TV

Колаборацията между компаниите Samsung и Harman Kardon зададе нови стандарти за качество на звука и интелигентна свързаност. През 2017 г. Samsung придоби компанията Harman Kardon International и в резултат на това партньорство създаде саундбар системи от най-висок клас, сред които моделите HW-Q60R, HW-Q70R, HW-Q80R и HW-Q90R, достъпни и на българския пазар.

Технологията Samsung Acoustic Beam, налична в моделите HW-Q60R и HW-Q70R, използва множество отвори в говорителя, за да създаде още по-завладяващо изживяване, независимо дали се наслаждаваш на вълнуващ филм или любима игра. Технологията миксира и възпроизвежда звука така сякаш идва точно от мястото на събитията на екрана. Чрез функцията Adaptive Sound моделите от Q-серията предлагат автоматично усъвършенстване на гласа при слаб звук, за да чуеш дори и най-тихия диалог. Наред с това, саундбаровете позволяват и безпроблемното свързване на видео източници с 4K като UBD конзола за игри или такива, поддържащи HDR 10+. Това се осъществява само чрез HDMI връзка и придава кристална яснота на звука, която отговаря на качеството на видеото.

Саундбаровете от Q-серията, оптимизирани за QLED TV, създават звук, който оживява всяко кътче на стаята. HW-Q60R предлага панорамно озвучаване, а HW-Q70R разполага с 3.2.1-канален звук, който отразява наличните предмети в стаята и се адаптира спрямо тях. HW-Q80R е 5.2.1-канален саундбар с говорители, насочени нагоре и встрани, като създава всеобхватно звуково усещане като на кино. При HW-90R с 7.2.4-канален звук, акустичното изживяване се надгражда с два допълнителни безжични задни високоговорителя, насочени нагоре. По този начин моделът осигурява разливащ се звук, който да те потопи в неподправена съраунд атмосфера. 

Разработени от Samsung Audio Lab в сътрудничеството с Harman Kardon и стъпвайки на експертния опит на двете компании, моделите от Q-серията са по-интелигентни и по-свързани от всякога. За по-лесна интеграция в живота на потребителите, саундбар системите са оборудвани с Bluetooth, което позволява лесно и бързо свързване със смартфон, за най-високо качество на музикален стрийминг, без излишни кабели. Освен това, чрез приложението Smart Things можеш лесно да добавяш тонколони към мрежата от устройства, за да озвучаваш своя интелигентен дом още по-добре. 

Наред с Dolby Atmos и DTS: X, саундбаровете притежават елегантен дизайн, който идеално допълва минималистичния дизайн на QLED телевизорите на Samsung и обстановката в твоя дом. 

за 42%  против 58%  57 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума