навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Отборът на Renault F1 официално стартира своята кампания за сезон 2020

2020-02-13 0

Отборът на Renault F1 официално стартира своята кампания за сезон 2020

Отборът на Renault F1 официално стартира своята кампания за сезон 2020 с откриващо събитие в L'Atelier Renault, емблематичен шоурум на Groupe Renault на Шанз-Елизе в Париж.

Динамичното дуо на Даниел Рикардо и Естебан Окон бяха представени за първи път в отборни цветове пред медии и партньори, заедно с новият технически директор по шасито Пат Фрай.

Фрагменти от новия болид Renault R.S.20 в своите предсезонни цветове бяха представени предпремиерно на присъстващите преди официалната си премиера на зимните тестове в Барселона следващата седмица.

След серията от анонси през януари, пилотите на Renault Sport Academy 2020 също присъстваха на събитието в очакване на предстоящата вълнуваща година във FIA Formula 2, FIA Formula 3 и Formula Renault Eurocup.

Президентът на Renault Sport Racing Жером Стол коментира, че 2020 ще бъде решаваща година в развитието на Renault в спорта: "Тази година Renault ще продължи своята горда и дългогодишна история във Формула 1, навлизайки в ново десетилетие. Шеста поредна в този спорт, 2020-та е значителна година по много причини. Ние се стремим да възвърнем положителния тренд от първите три години след завръщането си във Формула 1, докато в същото време се подготвяме за следващия сезон, който ще представлява нов цикъл за всички отбори. След като завършихме първоначалната инженерна фаза, сме по-решителни от всякога да атакуваме и да се възползваме от техническите промени през 2021 г. Вярвам, че екипите ни в Енстоун и Вири ще спомогнат за съревнованието за четвърто място през тази година, както и да гарантираме, че идващата ера ще бъде успешна както за отбора, така и за марката Renault."

 
за 50%  против 50%  264 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума