навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

"ДЗИ" придоби бизнес център Mall Varna

2020-02-05 0

"ДЗИ" ЕАД, част от белгийската "КВС Груп", придоби сградите на Mall Varna  от досегашния собственик - "Хидрострой" АД. Бизнес центърът ще бъде използван от ДЗИ за инвестиционни цели, както и за собствени нужди на дружествата от "KBC Груп" с представителства във Варна. 

В комплекса вече се помещава центърът за споделени услуги на "KBC Груп", който беше открит неотдавна с план за постепенното разкриване на 300 нови работни места в морската ни столица. "KBC Груп" присъства устойчиво на българския пазар вече повече от десетилетие и заема лидерски позиции във финансовия сектор у нас с дружествата си ОББ и "ДЗИ". След като през 2018 г. ОББ и "ДЗИ" съвместно закупиха "ОББ Милениум център", за да създадат модерно, удобно и отговарящо на нуждите на служителите и клиентите офис пространство, придобиването на Mall Varna е поредният израз на плановете за устойчиво развие на белгийската финансова група в България, която е един от 6 основни пазара на KBC в Европа.

Mall Varna е напълно преустроен от търговски в бизнес център. Сградният комплекс се състои от 2 свързани помежду си сгради Общата застроена площ е 27 393 кв. м, като центърът разполага със 187 подземни паркоместа и 90 открити такива. Сделката се осъществи с посредничеството на C&W Forton, които активно участваха в преговорния процес. 

"Бизнес центърът е разположен в район с изключително удобен достъп до всички главни булеварди на града и директни връзки с входовете и изходите от и към Варна. Обектът се намира на 10 минути с автомобил до идеалния административен център чрез пряка връзка от две главни пътни артерии на града, както и на 5 км от летище "Варна" и 5 мин. от автогара "Варна". Сградите впечатляват със стил и хармонично съчетаване на дизайн и функционалност. Всичко това подкрепя желанието ни да предоставим собствен офис на служителите от KBC Клон България във Варна.", каза Коста Чолаков, главен изпълнителен директор на "ДЗИ".

"От Варна ще обслужваме дейността на различни дружества на "KBC Груп". Радваме се, че вече можем да предложим на новите си служители не само възможност за отлична кариера и заплащане в реномирана международна финансова група, но и удобен и приветлив нов офис.", сподели Петър Андронов, кънтри мениджър на "KBC Груп" в България, по повод сделката.

 
за 46%  против 54%  83 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума