навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Новият Samsung Galaxy A71 вече е на пазара

2020-01-31 0

Новият Samsung Galaxy A71 вече е на пазара

Samsung Galaxy A71 вече е на пазара в България. Новото мобилно устройство от успешното портфолио на серията Galaxy A разполага с подобрени функции: по-издръжлива батерия, която да бъде в крак с натоварения ти начин на живот, по-интелигентна камера, която да ти помогне да уловиш света около себе си и Инфинити-О дисплей за неповторимо визуално изживяване.

По-интелигентна камера за качествени снимки и видеозаписи

Galaxy A71 притежава четири впечатляващи за класа си камери, с които да уловиш всеки важен за теб детайл: основна, ултраширока, макро и камера за дълбочина на изображението в съчетание с интелигентни функции. С основната 64-мегапикселовата камера можеш да създадеш чисти и ярки кадри по всяко време на денонощието. Ултрашироката камера разполага с 123° зрително поле на лещата, осигурявайки ти периферна визия, подобна на човешкото око. А, ако ситуацията го налага, интелигентната функция Wide Shot разпознава кадъра и автоматично превключва на този режим. Макро камерата доставя изображения с кристален фокус и детайлност, а камерата за дълбочина помага обектите в кадър да изпъкнат с помощта на Live Focus ефекти.

С функцията за суперстабилно видео  на новия А71 постигаш гладки и стабилни видеокадри без вибрации, независимо дали заснемаш движещ се обект или се движиш с устройство в ръка. 

Непрекъснато визуално изживяване

Благодарение на Super AMOLED Инфинити-О дисплея от край до край с големина на диагонала от 6,7 инча можеш да се потопиш изцяло в аудио-визуалното изживяване. Забрави за света наоколо и се наслади на любимия си сериал или игра на един от най-големите мобилни дисплеи на Samsung досега.

По-издръжлива батерия и по-бързо зареждане

Galaxy A71 е с голяма батерия от 4,500 mAh, за да използваш необезпокоявано телефона си през целия ден. С бързо зареждане с 25W няма да се налага се лишаваш от своя Galaxy смартфон за по-дълго време, когато се наложи да получи заряд.

Част от екосистемата на Samsung

Galaxy A71 осигурява достъп до екосистемата от интелигентни приложения на Samsung и услуги като Bixby (Vision, Lens Mode, Routines) и Samsung Health. Устройствата са защитени с първокласната платформа за мобилна защита Samsung Knox.

A71се предлага в три цветови опции: черен, син и сребърен. Наличен е в търговските вериги и телекоми на цена от 919 лева.

за 46%  против 54%  39 гласували


Lex.bg прекратява услугата
електронна поща

Новини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума