навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Huawei Mate 30 Pro в комплект с FreeBuds 3 вече е в магазините в София

2020-01-30 0

Huawei Mate 30 Pro в комплект с FreeBuds 3 вече е в магазините в София

Huawei Mate 30 Pro в комплект с безжичните слушалки FreeBuds 3 може да се закупи в София в 5 магазина, съответно на A1, Теленор, Виваком, Технополис и Техномаркет. Лимитираната до общо 100 бройки оферта е придружена и с Premium Service обслужване, което включва еднократна безплатна подмяна на екран или заден панел в случай на повреда в рамките на първите 6 месеца, безплатна доставка от врата до врата за гаранционни ремонти и специализирана услуга по горещата линия 0800 18818. Нещо повече, закупилите комплекта имат възможност да участват в проучване за потребителското изживяване с него, и да получат черна фитнес гривна Huawei Band 4.

Mate 30 Pro e базиран на най-мощната хардуерна платформа с изкуствен интелект на Huawei – Kirin 990, с 256GB памет за съхранение и 8GB RAM, и на софтуера на компанията EMUI 10, базиран на Android 10. Устройството няма инсталирани Google Mobile Services и работи със собствен набор от инструменти Huawei Mobile Services. То идва със собствения магазин на компанията Huawei AppGallery, с непрекъснато обогатяваща се функционалност и както глобални, така и български приложения. FreeBuds 3 са базирани на първия собствен чипсет за носими устройства на Huawei Kirin А1, който е и първият Bluetooth 5.1 чипсет в света. Те се отличават с висококачествен звук, ергономичен дизайн и интелигентно регулируемо двупосочно шумопотискане.

Комплектът включва Mate 30 Pro в цвят Space Silver, и FreeBuds 3 в класически черен цвят, на препоръчителна крайноклиентска цена 1999 лв. или в изгодни оферти с предлагани и от трите мобилни оператора абонаментни планове. 

Магазините, в които можете да го разгледате, да получите по-подробна информация, и да го закупите, са:

• Теленор в The Mall на бул. „Цариградско шосе“ 115
• А1 в Mall of Sofia на бул. „Александър Стамболийски“ 101
• Виваком в Paradise Center на бул. „Черни връх“ 100
• Технополис Младост на бул. Околовръстен път“ 265
• Техномаркет на бул. Цариградско шосе“ 92, в новата дисплей зона на Huawei.

За въпроси преди или след покупката можете да се обърнете и към екипа на Huawei директно във Facebook, с имейл тук, на телефон 0800 18818 между 9 и 18 ч, или на живо в Центъра за обслужване на клиенти на Huawei на ул. „Леге“ 6.
за 57%  против 43%  42 гласували


Lex.bg прекратява услугата
електронна поща

Новини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума