навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

"ОББ Интерлийз" предлага първия в България изцяло дигитален лизинг

2020-01-28 0

Иновативната услуга на "ОББ Интерлийз" ЕАД и "Евротръст Технолъджис" АД въвежда нов начин за сключване на договори за лизинг на българския пазар – дистанционно чрез мобилно приложение.

"ОББ Интерлийз", част от белгийската КВС Груп, съвместно с българската компания за удостоверителни услуги "Евротръст Технолъджис", осигуряват възможност на своите клиенти да подпишат своя договор за лизинг дистанционно, без да е необходимо да посещават офис на лизинговата компания или офис на доставчика на избрания от тях лизингов актив.

Към настоящия момент всички договори за лизинг на "ОББ Интерлийз" се сключват единствено и само на хартиен носител в офис на компанията, офис на доставчика на лизинговия актив или в нотариална кантора, като това обикновено отнема повече от един работен ден. Новият процес осигурява бързина и спестява усилия на клиентите – те не са обвързани от натовареността на лизинговата компания, нито от работното ѝ време и местонахождението на офисите ѝ и могат да получат, прочетат и подпишат договора си за лизинг за минути в удобно за тях време през мобилното приложение на Евротръст

Освен удобство и бързина, дигиталното подписване на договор за лизинг през мобилното приложение на Евротръст осигурява на клиента екземпляр от документа незабавно след неговото подписване и гарантира самоличността на страните чрез силата на Квалифицирания електронен подпис (КЕП). А подписването, освен всичко описано по-горе, е и напълно безплатно за клиента.

"ОББ Интерлийз си е поставила за цел да наложи дигиталното сключване на договори в компанията като основен процес, както и да разшири обхвата на услугата и за договори с доставчици и други контрагенти на компанията", сподели Рудолф Кипта, главен изпълнителен директор на "ОББ Интерлийз".

„Предоставянето на богат набор от услуги за решаване на проблема с времето и разстоянието между клиент и експерт за максимално улеснение и удобство е амбиция на всички дружества от групата на KBC”, коментира Петър Андронов, главен изпълнителен директор на ОББ и кънтри мениджър на КВС Груп за България.

В юбилейната за "ОББ Интерлийз" година, в която тя отбелязва 25 години успешна дейност на българския пазар, възможността за дигитално подписване на договори за лизинг е само първото от серия иновативни нововъведения, които компанията предвижда.

за 48%  против 52%  111 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума