навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Модели от серията Samsung Galaxy с награди за най-добри смартфони на 2019 г.

2020-01-22 0

Модели от серията Samsung Galaxy с награди за най-добри смартфони на 2019 г.

В обзорното издание за 2019 г. на DisplayMate, Galaxy S10 бе отличен с най-високия приз "А+" и оценки от "много добър" до "отличен" във всички категории. Galaxy S10+ получи изключително високо признание за своя 6,4“ Quad HD+ AMOLED Инфинити-O дисплей, който му осигури място в класацията за "Най-добри телефони на 2019 г.". Освен това, по време на тестове, проведени от независимата асоциация на потребителите "Which?", Galaxy S10 5G зае първо място, следван от Galaxy Note10+ 5G и Galaxy S10+. Последните два модела са единствените смартфони с резултат от над 90% и бяха отличени с призa „Best Buy“. 

Galaxy S10 и S10+ получиха признание и от редица медии. The Guardian отличи Galaxy S10 с призванието "Best Smaller Android". Изданието определи екрана на модела като "голям и впечатляващ" и като "един от най-добрите на пазар", изтъквайки тънките базели на модела, конфигурацията от камери и цялостното представяне на смартфона. Популярното списание Esquire също постави Galaxy S10+ на почетното второ място в класацията си за смартфони и постави акцент върху неговия Инфинити-O дисплей. 

Годината беше изключително успешна и за Samsung Galaxy Note10+. Моделът бе награден от DisplayMate с приза за "Смартфон с най-добър дисплей". Моделът, който получи положителни оценки в различни категории от медиите за оценяване на мобилни устройства, бе отличен като един от най-добрите в рамките на 2019 г. На фокус бе поставен не само впечатляващият екран, но и широката приложимост на уникалния за модела S Pen стилус. Galaxy Note10+ постигна най-висок резултат и в тестовете на камери на независимата компания DXOMark. В тест между четири водещи марки смартфони за представяне на камера в условия на ниска осветеност, Galaxy Note10+ 5G зае първо място в класацията "Най-добри смартфон камери за 2019 г." в категория  "ултраширока камера".

Световнопризнатият уебсайт за ревюта Trusted Reviews отличи модела с призове за "Най-добра голяма смартфон камера" и "Смартфон с най-добър дисплей". Фокусно бяха споменати функционалният стилус, внушителният дисплей и детайлната камера. Digital Trends постави оценка 9 от 10 в своето ревю на продукта. Медията отличи модела като "Полу-смартфон, полу-произведение на изкуството". 

Като пионери в производството на впечатляващи форм фактори и дизайн на мобилни устройства, Samsung затвърдиха своята позиция и през 2019 г. Компанията бе първият производител, който представи на пазара смартфон с сгъваем дисплей, което бе поредната демонстрация, че Samsung отговаря на потребителските очаквания към смартфони от най-високо качество, които предлагат първокласно изживяване.

 
за 46%  против 54%  140 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума