навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

D-Link показва интелигентна свързаност на CES 2020

2020-01-06 0

D-Link показва интелигентна свързаност на CES 2020

D-Link ще представи най-новите допълнения към своето портфолио за мрежи и наблюдение по време на световното изложение за потребителска електроника CES 2020. Това включва ново поколение камери mydlink, които използват интелигентни технологии за изкуствен интелект (AI), както и набор от мрежови решения за дома, базирани на най-новите технологии в областите Wi-Fi Mesh и Wi-Fi 6.

Новите камери mydlink са специално проектирани да осигуряват висококачествено наблюдение в различни среди. Те се характеризират с функцията детекция на хора по контури посредством AI технология и отдалечен достъп от всяко място и по всяко време. Благодарение на вградената оперативна съвместимост с екосистемата mydlink, те са съвместими и с Google Assistant и Amazon Alexa.

D-Link анансора също нови попълнения към семейството си от мрежови решения с меш функционалност, включително Wi-Fi Certified EasyMesh рутери, меш Wi-Fi екстендери (усилватели), както и Wi-Fi 6 рутери и екстендери, които осигуряват изключителна производителност, както и поддръжка на IoT и умния дом.

Гигабитовият Wi-Fi рутер DIR-1950 MU-MIMO и умният Wi-Fi 6 рутер DIR-X1560 са специално проектирани да осигурят безпроблемна интелигентна свързаност и по-голямо покритие. Серията включва също домашната меш Wi-Fi система COVR-1902, носител на наградата IoT Breakthrough 2020.

Снабдени с революционната 5G мобилна свързаност, най-новите 5G продукти на D-Link позволяват на потребителите да се наслаждават на невероятни скорости у дома, в офиса и в движение. Устройствата DWR-2101 5G NR MiFi и DWP-1020 5G NR Outdoor Unit са сред получилите награда за иновация Innovation Award Honorees 2020 на CES.

"Наблюдаваме все по-голямо търсене на интелигентни решения за безжична свързаност, като клиентите се насочват към оперативно съвместими решения, работещи с други устройства. Новите решения на D-Link за наблюдение работят с по-широката екосистема на mydlink и други гласово активирани интелигентни устройства, за да могат потребителите на интегрирана мрежа да осъществяват отдалечено управление отвсякъде - коментира Кевин Уен, президент на D-Link Европа.  Високопроизводителната свързаност е все по-желана както в домовете, така и на работното място. D-Link впряга силата на най-новите технологии от Wi-Fi 6 до 5G, за да даде възможност на потребителите да се възползват от максимално покритие и мощен Wi-Fi."

Широката гама от иновативни, високоефективни и интуитивни технологии на D-Link са достъпни както за бизнеса, така и за крайните потребители чрез глобална мрежа от партньори на D-Link и доставчици на услуги.

за 47%  против 53%  73 гласували


Lex.bg прекратява услугата
електронна поща

Новини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума