навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Samsung представя новите Galaxy A71 и Galaxy A51

2020-01-03 0

Samsung представя новите Galaxy A71 и Galaxy A51

Днес Samsung представи новите Galaxy A71 и Galaxy A51, най-новите попълнения в Galaxy A серията. Създадени да доставят значими иновации и страхотно мобилно изживяване за всички, Galaxy A71 и Galaxy А51 разполагат с подобрени функции: по-издръжлива батерия, която да бъде в крак с натоварения начин на живот; по-интелигентна камера, която да помогне да уловите света около себе си и Инфинити-О дисплей, осигуряващ непрекъснато визуално изживяване.

"Радостни сме да добавим към успешното портфолио продукти от серията Galaxy A моделите Galaxy A71 и Galaxy A51. От пускането на серията Galaxy A през миналата година, тя се превърна в една от най-обичаните смартфон серии. Новите A71 и A51 продължават да предлагат най-важните иновации, които хората обичат", каза Кирил Николов, официален представител на Samsung България. "Знаем, че хората искат устройство, което изглежда добре, издържа дълго и улавя всяко изживяване в реално време и ние сме горди, че продължаваме да осигуряваме тези нужди с най-новите Galaxy A устройства."

С четири впечатляващи за класа си камери, Galaxy A71 и Galaxy 51 са създадени да запечатват моментите от живота, които са от най-голямо значение. С основна, ултраширока, макро и камера за дълбочина на изображението в съчетание с интелигентни функции, Galaxy A71 и Galaxy A51 позволяват да уловите почти всичко в изключителен детайл и впечатляващ мащаб.

Основната камера прави впечатляващи изображения с 64-мегапикселовата камера в Galaxy A71 и 48-мегапикселовата камера в Galaxy A51. Създадена за чисти и ярки кадри, тази камера ще ви позволи да запечатате най-добрата възможна снимка – сутрин или вечер. Ултрашироката камера има 123° зрително поле на лещата, осигурявайки ви периферна визия подобна на човешкото око и ако ситуацията го налага – интелигентната функция Wide Shot разпознава кадъра и автоматично превключва на този режим. Макро камерата доставя изображения с кристален фокус и детайлност, а камерата за дълбочина помага обектите в кадър да изпъкнат с помощта на Live Focus ефекти.

Сега с функцията Super Steady Video можете да снимате гладки и стабилни видеа на всяко едно приключение. Super Steady Video премахва вибрациите на камерата, без значение дали снимате видео на движещ се обект или се движите с устройство в ръка. Дори когато тичате, катерите се или преследвате вашите домашни любимци, Super Steady Video ще ви помогне да уловите моментите по перфектен начин.

И двата модела – Galaxy A71 и Galaxy A51, предлагат Super AMOLED Инфинити-О дисплей от край до край. С големина на диагонала съответно 6,7 и 6,5 инча, екранът осигурява просторно и завладяващо изживяване – забравете за света наоколо и се насладете на любимия си сериал или игра на един от най-големите мобилни дисплеи на Samsung досега.

Galaxy A71 и Galaxy A51 идват с големи батерии – съответно 4,500 mAh и 4000 mAh – за да можете необезпокоявано да използвате телефона си през деня. С възможност за 25W и 15W бързо зареждане, което можете да очаквате от смартфон Galaxy, няма да се налага да бъдете без смартфона си за дълго, когато се наложи да получи заряд.

Galaxy A71 и Galaxy A51 осигуряват достъп до екосистемата от интелигентни приложения на Samsung и услуги като Bixby (Vision, Lens Mode, Routines) и Samsung Health. Устройствата са защитени с първокласната платформа за мобилна защита Samsung Knox.

Новите модели ще бъдат налични в България в първите седмици на 2020 година, като Galaxy A71 идва в цветове черен, син и сребрист, а А51 ще бъде достъпен в черен, син и бял цвят.

за 44%  против 56%  122 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума