навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

"Банка ДСК" пуска нова програма за лоялност "Merci"

2019-11-29 0

"Банка ДСК" предоставя на всички свои клиенти с дебитна или кредитна карта нова програма за лоялност "Merci". С нея клиентите получават отстъпки при плащания с карта в над 900 търговски обекти в цялата страна. Отстъпката се начислява директно в момента на плащане на ПОС терминал в съответния магазин, като намаление в общата дължима сума за покупка.

"Merci" е нововъведение за клиентите на "Банка ДСК", а за тези на "Експресбанк" е валидна от есента на миналата година. Създадена с цел да улеснява притежателите на всички видове дебитни и кредитни карти, издавани от двете финансови институции, инициативата предоставя преференциални условия с атрактивни отстъпки между 5% и 50% от цената, при пазаруване в различни видове търговски обекти. 

В "Merci" са включени 30 добре познати търговски марки на българския пазар, разполагащи с над 900 обекта в цялата страна – от сферата на фармацията, здравеопазването, мода, пътувания, спорт, детски стоки, книжарници, горива, автомобилни услуги и много други. Освен постоянните фиксирани отстъпки, предлагани от тези търговци, картодържателите на двете банки могат да бъдат приятно изненадани с допълнителни ексклузивни предложения и комплименти, валидни за лимитиран период от време. Разработеното мобилно приложение "Merci" позволява на потребителите да се възползват в пълна степен от предлаганите възможности - могат да намират всички търговски обекти в близост, посредством геолокация на мобилните устройства и да се информират за отстъпките спрямо индивидуалните условия на всеки търговец. Също така могат да получават информация за намаления и известия за нови оферти. 

Всички картодържатели на "Банка ДСК" и "Експресбанк" участват автоматично в програмата, като е необходимо само да инсталират безплатното приложение на своите мобилни устройства (от App Store и Google Play) и да регистрират своята карта за разплащания. Двете банкови организации продължават да работят съвместно по прилагането на други нововъведения, които са част от цялостния процес на интеграция, и имат за цел да подобрят допълнително  потребителското преживяване.

Допълнителна информация за "Merci" ще намерите на уеб сайта на "Банка ДСК".

за 45%  против 55%  161 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума