навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Изцяло електрическият Ford Mustang Mach-E доставя мощност, стил и свобода за ново поколение

2019-11-19 0

Изцяло електрическият Ford Mustang Mach-E доставя мощност, стил и свобода за ново поколение

За първи път от 55 години насам Ford разширява гамата на Mustang с изцяло електрическия Mustang Mach-E, присъединяващ се към спортното купе, кабриолета и специалните издания на легендарния модел, включващ изцяло нова система за инфотейнмънт и технологии за свързаност в превозното средство. 

"По време на първото по рода си автошоу в Детройт Хенри Форд каза, че работи върху нещо, което би ударило като светкавица", казва Бил Форд, изпълнителен председател на Ford Motor Company. "Това беше Model-T. Днес Ford Motor Company с гордост разкрива автомобил, който отново ще удари като светкавица. Изцяло новият, изцяло електрически, Mustang Mach-E. Бърз е. Забавен е. Носи свобода. За ново поколение собственици на Mustang."

"Mustang Mach-E е едно от най-вълнуващите превозни средства, които Ford е въвеждал някога", заяви Стюарт Роули, президент на Ford Европа. "Този специално създаден електрически автомобил е уникален, но все пак е безпогрешно разпознаваем като Mustang и идва в най-подходящото време за клиентите в Европа."

Mustang Mach-E предлага три уникални режима на шофиране – Шепот (Whisper), Ангажиран(Engage) и Необуздан (Unbridled) - всеки предлага фино настроена динамика на шофиране, в комплект с отлично сетивно изживяване. 

Когато автомобилът се стартира, нова система задвижване на всички колела Mach-E 4 прилага въртящ момент независимо от предния и задния мост, за да осигури впечатляващо ускорение и подобрено управление при задвижване на задните колела. Ford настрои тази система, за да осигури отлично сцепление на пътя, стриктно тествайки автомобила в мокър и заснежен терен, за да помогне за контролиране при хлъзгави условия.

"Независимо дали искате да почувствате максималните му способности или търсите спокойното изживяване, което могат да предложат електрическите превозни средства, Mustang Mach-E използва силата на електрификацията, за да създаде уникално преживяване при шофиране, като запазва това безпогрешно усещане за свобода на Mustang", каза Тед Канис, директор на продуктовата линия на Ford, глобална електрификация.

С Mustang Mach-E дебютира и системата от следващо поколение SYNC, за комуникация и развлечение. Тя е с елегантен и модерен интерфейс, който използва автоматично обучение за бързо научаване на предпочитанията на водачите и става още по-добра с течение на времето, благодарение на усъвършенстваните свръх-актуализации. 

С участието на свързаност, разработена на принципа на "облак" и разговорно разпознаване на глас, следващото поколение SYNC система носи два пъти изчислителната мощност на SYNC 3, за да помогне за по-бърза и лесна навигация, пускане на музика и свързване на смартфона към автомобила.

Системата също така въвежда безжична съвместимост с приложенията на Apple CarPlay, Android Auto и AppLink от смартфони и мобилни устройства.

Mustang Mach-E ще се предлага както със стандартен (75,7 кВтч литиево-йонна батерия), така и в удължен пробег (батерия с 98,8 кВтч), която има посочен от WLTP обхват на шофиране до 600 км при конфигурация със задно задвижване.

Тъй като собствениците на електрически превозни средства правят 80 на сто от зареждането си у дома, Ford предлага решение за зареждане с Ford Wallbox, осигуряващо до пет пъти по-голяма мощност на зареждане от стандартна домашна електрическа мрежа - което означава, че клиентите могат да добавят прогнозен среден обхват от 62 км за един час зареждане. Кабелът за домашно зареждане, включен в превозното средство, може да добави прогнозен среден обхват от 14 км за един час зареждане.

Ford също прави зареждане у дома или в движение безпроблемно, като предоставя множество решения за зареждане в домашни условия и като предоставя на клиентите достъп до мрежата за зареждане на FordPass. В партньорство с NewMotion и използвайки свързаност, предоставена от бордовия модем на FordPass Connect, приложението FordPass ще предостави на клиентите достъп до най-голямата и бързоразвиваща се мрежа на Европа от над 125 000 обществени станции за зареждане в 21 държави. 

"Mustang Mach-E е началото на нова ера за Ford и не бихме могли да бъдем по-развълнувани да го представим на нашите клиенти в Европа", каза Роули. "Това изцяло ново превозно средство представлява много повече от шофиране с нулеви емисии: става въпрос за преживявания без стрес и пълно спокойствие за собствениците на изцяло електрически превозни средства."

за 42%  против 58%  102 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума