навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър

Кампания за безплатно заличаване на белези, получени в резултат на катастрофа или изгаряния, от "Дермал Лейз Център"

2019-11-15 0

Кампания за безплатно заличаване на белези, получени в резултат на катастрофа или изгаряния, от

Всяка година около 100 млн. човека получават белег в следствие на травма. От тях около 15% имат белег, който има психо-социален ефект и води до нарушаване на ежедневните активности.

Нищо не може да заличи спомена и емоцията от преживяната травма, но след като отмине първоначалният шок и здравето на пострадалия се възстанови, идва моментът да бъде заличен и физическият белег от преживяното.

"Дермал Лейз Център" разполага с най-ново поколение медицинска лазерна апаратура за третиране и заличаване на посттравматични и постхирургични белези, получени в следствие на катастрофи и изгаряния. Тъй като от Центъра целят да предоставят достъп до лечение на широк кръг от хора, от тази есен стартират кампания за безплатно заличаване на белези, получени в резултат на катастрофа или изгаряния.

Периодът, в който можете да заявите желанието си да участвате в кампанията, е от 14 октомври до 1 декември 2019 г. В кампанията може да се включи всеки, който желае да заличи белег с размери повече от 2 см в областта на лицето или видимата част на ръцете. За целта е необходимо да изпратите информация на scartreatments@dermallase.com и да посочите следното:

- Кога е получена травмата?

- Третиран ли е белегът до момента?

- Снимки на белега

Доктор Мария Ръткова, главен лекар в "Дермал Лейз Център" ще прегледа изпратените снимки и информация. На седмична база ще бъдат поканени за лечение трима души, които ще бъдат консултирани от д-р Мария Ръткова, която ще изготви индивидуална терапия за всеки един пациент, включваща лазерно лечение, насоки за правилна домашна грижа и проследяване на лечението.

В "Дермал Лейз Център" работи екип от висококвалифицирани лекари дерматолози и терапевти, които извършват индивидуални консултации и изготвят персонализирани протоколи на терапии според конкретните нужди на пациента. Клиниката разполага с висок клас медицинска апаратура – иновативни и доказани технологии за максимално ефективни и трайни резултати и комфорт и безопасност на пациента. Изключително удобна локация в централната част на столицата и безплатен паркинг - Park Center Sofia на бул. "Арсеналски".

за 57%  против 43%  203 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума