навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Новият Motorola Razr - Завръщането на легендата, превърнала мобилния телефон в моден аксесоар

2019-11-14 0

Новият Motorola Razr - Завръщането на легендата, превърнала мобилния телефон в моден аксесоар

Motorola представя революционното развитие на емблематичен сгъваем мобилен телефон Razr, превърнал се в емблема за цяло едно поколение. Новият Motorola Razr е първият смартфон с гъвкав дисплей с дизайн, пресъздаващ плътното затваряне на мида. Той се сгъва напълно, като осигурява познато и в същото време уникално мобилно потребителско изживяване. 

Дизайнът тип мида, който всички познаваме и обичаме е решение за основното затруднение, което потребителите посочват – преносимостта – без това да е за сметка на големия екран и високо цененото зрителско изживяване.

Motorola Razr обединява стил и първокласна изработка по напълно нов начин. Изработена от висококачествена неръждаема стомана и 3D Gorilla Glass, външната част на корпуса осигурява едновременно защита на устройството и премиум излъчване. Също както оригиналния Razr, новият Motorola Razr е тънък и елегантен. Дизайнът е изчистен, без ненужен контраст на цветове и материали, за да не се отклонява вниманието от основното – монолитността при техническото изпълнение.  

В процеса на разработването на Razr е патентована панта без луфт, която позволява двете страни на гъвкавия дисплей, направен от специален полимер, да се изравнят напълно в затворено състояние. По този начин дисплеят е защитен от прах и други замърсявания. Освен това е препроектирана антена, която да се побере в двойно по-малко пространство от това при съвременните смартфони. Устройството е със специално водоустойчиво и водоотблъскващо покритие. Благодарение на този революционен подход и дизайн Motorola обявяват следващия етап в развитието на мобилните технологии. 

Когато имате нужда от истински завладяващо Razr има 6,2" Flex View дисплей с формат на изображението 21:9, а щом ангажиментите прекъснат паузата за почивка, просто сгънете Razr, пуснете го в джоба си и се възползвайте от компактността, която неговият елегантен и преносим дизайн дава.

Посредством външния интерактивен 2,7" Quick View дисплей на Razr можете да реагирате по отношение на важна информация, докато сте в движение. Можете да провеждате телефонни обаждания, да отговаряте на съобщения, да правите мобилни плащания само с едно докосване, да избирате музиката си, да снимате зашеметяващи селфита, да ползвате Google Assistant, да променяте определени потребителски настройки като включване и изключване на Bluetooth, wi-fi, мобилен хотспот и т.н. Всичко това е възможно, без да се налага да отваряте телефона.   

Насладете се на напълно ново и уникално смартфон изживяване, което не можете да получите от никое друго устройство. Революционна технология и стилен дизайн – всичко това превръща Razr в мобилното изживяване, от което се нуждаете. Motorola Razr е смартфонът, който най-сетне връща удовлетворяващото усещане буквално да затворите телефона си, след като приключите работа с него.

за 49%  против 51%  135 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума