навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Лайфстайл

9 звезди разказаха вдъхновяващите си лични истории в първото издание на "He's the man"

2019-11-14 0

9 звезди разказаха вдъхновяващите си лични истории в първото издание на

9 мъже "с добавена стойност" препълниха с почитатели, дух и вдъхновяващи лични истории столичния клуб City stage в сряда вечер. Любимият актьор Юлиан Вергов, житейският и параолимпийски шампион Денислав Коджабашев, комикът Николай Станоев, носителят на медицински Оскар за безкръвни мозъчни операции доц. Станимир Сираков, най-младият писател с 8 книги зад гърба си Иво Христов, световноизвестният графити художник Насимо, готвачът-пътешественик шеф Филип Захариев, футболната легенда Стойчо Младенов и топжурналистът Светослав Иванов бяха "великолепната девятка" на дългоочакваното събитие "He's the man", организирано от dir.bg. Пред водещия Деян Веселинов всеки от тях разказа за своя път към успеха, който невинаги е бил гладък и безпрепятствен.

Пътят към успеха на Юлиан Вергов минава през барманство, общ и сценичен работник. "Късно – чак на 28 години, разбрах какво искам да правя, но не ме приеха във ВИТИЗ, защото вече бях възрастен за там. Работех като общ и сценичен работник, за да си плащам театралния колеж, където имах късмета да попадна в класа на Цветана Манева", сподели на сцената на "He's the man" настоящата суперзвезда на киното, театъра и малкия екран. 

"Успехът за мен не е бил самоцел. Единственото нещо, заради което се кефя, е че зареждам хората с усмивки, когато правя това, което обичам", каза комикът Ники Станоев, който е завършил бизнес администрация.

Шампионът по тенис на маса, роден с една ръка - Денислав Коджабашев, сподели, че от дете е искал да печели всички игри пред блока, заради което се е научил да играе волейбол, баскетбол и т.н. Първата му тенис маса била направени от... врата на гардероб, поставена върху няколко тухли. Мечтата на харизматичния Денислав след като приключи с активната си кариера е да създаде спортна зала, приспособена за хора с увреждания.

Сърцата на всички плени и изключителният специалист, носител на медицински "Оскар" доц. д-р Станимир Сираков. Той представи пред многобройната публика на "He's the man" своята "рецепта за успех": "Верни приятели, щастливо семейство и да си удовлетворен в професията си". 

Футболната легенда Стойчо Младенов уважи събитието, организирано от dir.bg, часове след като кацна в България. Той сподели пред многобройната публика, че е имал тежко детство и именно за да се пребори с бедността е искал много да успее във футбола. "Щастието на човек е семейството, което е създал", категоричен е топ треньорът и баща и съпруг за пример. Запитан има ли шанс да се върне в ЦСКА, Младенов отвърна: "Който премине през ЦСКА, остава белязан за цял живот. Ако има единомислие в отбора и ръководството му, ще се върна."

Първото издание на "He's the man" завърши с вдъхновяващите думи на топжурналиста от bTV Светослав Иванов: "Мисля, че всеки един от хората преди мен има какво да даде на обществото, това са хора, които се борят за човешкото в себе си, а истинският мъж на първо място си мисли, че е добър човек". Той сподели, че един от най-добрите уроци като баща е получил от Ричард Брансън, който е имал честта да интервюира: "Той казва: Ако искате децата ви да бъдат успешни в една област, не ги натискайте за каквото и да било против волята им, оставете ги да правят онова, което искат. Като родител вярвам в този съвет и със съпругата ми Вяра го спазваме... Успехът в живота е да видиш усмивка на лицето на детето си", сподели Мистър 120 минути.

за 47%  против 53%  135 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума