навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Новият Defender в последния филм с Джеймс Бонд - No time to die

2019-11-13 0

Новият Defender в последния филм с Джеймс Бонд - No time to die

Land Rover има нова мисия с Джеймс Бонд в най-новия филм от поредицата 007. Новият Defender е една от главните звезди в екстремните сцени, ръководени от експертен екип каскадьори, които тестват легендарния всъдеход на труднопроходими офроуд терени, доказвайки неговите безкрайни възможности. Кадрите, заснети по време на снимките на предстоящия филм, дават уникален задкулисен поглед върху новия Defender.

Лий Морисън, координатор на каскадите в Джеймс Бонд, коментира: "Проектирането и координирането на последователността от каскади изисква безкомпромисно мислене. Трябваше ни неудържим автомобил, който да ни помогне в борбата със стихиите, стръмните спускания и речните прелези. Затова избрахме новия Defender. Повече от впечатлен съм, че Defender не само се е завърнал, но и е много по-добър." 

Новият модел осигурява пътен просвет от 291 мм  и несравнима офроуд динамика, която му придава изключителни преден и заден ъгъл на заход и ъгъл на преодоляване съответно от 23, 31 и 20 градуса. Дълбочината му на газене е 900 мм и е подкрепена от иновативнатата Wade технология в системата Terrain Response 2, позволяваща на шофьорите уверено да преминават през дълбоки води.

Land Rover има дългогодишно партньорство с EON Productions за филмите на Джеймс Бонд още от 1983 г. Наред с новия Defender, No time to die също включва Range Rover Sport SVR, Series III Land Rover и Range Rover Classic. Филмът e режисиран от Карл Жоджи Хукунага и е с участието на Даниъл Крейг, които се завръща в ролята на Бонд за пети пореден път. Премиерата на филма ще бъде на 2-ри април 2020 г. във Великобритания и на 10-ти април в Америка.

за 44%  против 56%  75 гласували


Lex.bg прекратява услугата
електронна поща

Новини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума