навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Samsung Electronics отбелязва 50-ата си годишнина

2019-11-01 0

Samsung Electronics отбелязва 50-ата си годишнина

Висшият мениджмънт отправи послание към служителите, като изрази амбиция да води компанията към стогодишен юбилей. 

Samsung Electronics днес отбеляза 50 години от създаването на компанията със специално събитие в Samsung Digital City - централата на компанията в Сувон.

Поводът събра над 400 служители, сред които и висшия мениджмънт на Samsung в лицето на Кинам Ким, председател и изпълнителен директор на подразделение Device Solutions (DS), Хюнсук Ким, президент и изпълнителен директор на подразделението за потребителска електроника (CE), Донгжин Кох, президент и изпълнителен директор на подразделението IT и мобилни комуникации (IM).

Във видео съобщение заместник-председателят Джей Й. Лий изрази своята признателност към всички служители на Samsung за тяхната отдаденост през последните 50 години и изрази амбицията на компанията да продължи да работи и да се развива с поглед към стогодишнината. 

"Изминалите 50 години бяха възможни само благодарение на всеотдайността и упорития труд на всеки един от вас", заяви заместник-председателят Лий. "Поглеждайки към следващите 50 години, нека дадем полет на въображението си и да мечтаем за изключително бъдеще."

Той изтъкна отдадеността на Samsung да допринася за развитие на глобалното общество чрез иновативни технологии и призова: "Прилагайки нашите нови технологии, нека изградим по-здравословно и щастливо бъдеще. Като споделяме и се развиваме заедно, ние ще станем най-добрите в света."

Кинам Ким, заместник-председател и изпълнителен директор на подразделение Device Solutions, сподели три основни цели за продължаване на растежа.

"Неочакваните промени, водени от измененията в демографията и поведението на потребителите, ще бъдат отличителен белег на следващата ера в технологичната индустрия", отбеляза той. "За да гарантираме развитието си в нея, трябва неуморно да се самоусъвършенстваме. Никога не трябва да спираме да се учим, да сме смели и безстрашни в целите си и да работим усърдно, когато изпълняваме всички свои задачи."

Втората цел отразява философията на компанията винаги да поставя клиента в основата на своята дейност. "Като предвиждаме техните нужди и очаквания и като намираме начини да разширим дейността си на развиващите се пазари, ние можем да гарантираме, че потребителите винаги са в центъра на нашия бизнес", подчерта заместник-председателят Ким.

И накрая, "Нека всички да работим заедно, за да помогнем на Samsung да продължи да се развива като компания, която допринася за един по-добър свят и е уважавана и обичана от бъдещите поколения", добави той. "Нека никой от нас не забравя своите задължения на добър корпоративен гражданин."

През последните седмици ръководителите и работниците на Samsung в цял свят участват в различни доброволчески инициативи, за да подпомогнат обществото, демонстрирайки признателност и отбелязвайки юбилея на компанията. Дейностите включват дарителски кампании и образователни проекти за ученици.

за 59%  против 41%  44 гласували


Lex.bg прекратява услугата
електронна поща

Новини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума