навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

"ОББ" подписа споразумение с "Национален гаранционен фонд" за гарантиране на над 140 млн. лв. кредити за МСП

2019-10-09 0

"Обединена българска банка" и "Национален гаранционен фонд", част от групата на "Българската банка за развитие", подписаха деветото си споразумение за гарантиране на кредити, отпуснати за финансиране на малки и средни предприятия, на стойност над 140 000 000 лева.

От страна на "Национален гаранционен фонд" споразумението беше подписано от Ангел Джалъзов, изпълнителен директор, и Андон Георгиев, член на Съвета на директорите, а от страна на "Обединена българска банка"  –  от Десислава Симеонова, изпълнителен директор МСП и Корпоративно банкиране, и Христина Филипова, прокурист.

Настоящата гаранционната схема е предназначена за малки и средни предприятия, като гаранцията покрива до 50% от размера на отпуснатите кредити.

Допустими по схемата са инвестиционни кредити, оборотни кредити и банкови гаранции в лева и евро. "Обединена българска банка" предлага преференциални условия и облекчени изисквания за обезпечение, както и допълнителна възможност за комбиниране с други гаранционни схеми.

"За нас партньорството с "Национален гаранционен фонд" е ключово. До момента "Обединена българска банка" е финансирала над 2200 проекта за над 570 млн. лв., използвайки гаранционните схеми на "Националния гаранционен фонд", сподели Десислава Симеонова.

за 47%  против 53%  161 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума