навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Лайфстайл

"Филип Морис Интернешънъл" представя IQOS 3 DUO - нов модел устройство за нагряване на тютюн

2019-09-30 0

"Филип Морис Интернешънъл" Инк. (ФМИ) представи на световния пазар най-новото попълнение в своята гама от устройства за нагряване на тютюн IQOS - IQOS 3 DUO. Най-новото устройство IQOS 3 DUO олицетворява непрекъснатото развитие на технологиите и е разработенo изцяло на база на получената обратна връзка от потребителите.  Продуктът представлява още една стъпка на ФМИ към изграждане на бъдеще без дим и утвърждаване на лидерската позиция на компанията в категорията на бездимните продукти. Устройството IQOS 3 DUO ще бъде пуснато на пазара в Япония този месец, а до края на 2019 г. ще започне да се предлага и на повечето пазари, където се продава IQOS, сред които е и България. 

"Пускането на най-новото ни устройство IQOS 3 DUO затвърждава нашия ангажимент за постоянни и непрекъснати инвестиции в разработката и търговската реализация на научно доказани продукти, които могат да помогнат на милиони пълнолетни пушачи, които в противен случай биха продължили да пушат, да преминат на тях – каза Яцек Олчак, главен оперативен директор на ФМИ – Новите версии на продукта, наред с иновациите и новите разработки, са ключов фактор за постигането на визията ни за бъдеще без дим. Днес вече близо 8 милиона пълнолетни пушачи по света са преминали на устройството IQOS и са се отказали напълно от цигарите."

IQOS 3 DUO включва нови характеристики, които имат за цел да улеснят още повече преминаването на пълнолетните пушачи към бездимните алтернативи. Устройството IQOS 3 DUO се отличава по-бърз и мощен холдър от предишните и дава възможност за две последователни употреби с холдъра без презареждане, като времето за зареждане на холдъра е много по-кратко в сравнение с това при предишните версии на устройството IQOS 3 и IQOS 2.4+.

Към днешна дата компанията е инвестирала над 10 години и близо 6 млрд. долара в научни изследвания, развойна дейност и търговска реализация на все по-широка гама от бездимни продукти, които имат за цел да намалят риска в сравнение с пушенето. Над 400 водещи учени, инженери и научни експерти са се посветили на разработката и научната оценка на бездимните продукти. 

Важно е да се отбележи, че устройството IQOS е насочено единствено и само към пълнолетни пушачи, които иначе биха продължили да пушат.

за 45%  против 55%  211 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума