навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Peugeot Boxer 4x4 Concept разчупва стереотипа

2019-09-25 0

Peugeot Boxer 4x4 Concept разчупва стереотипа

Peugeot Boxer 4x4 Concept ще има световна премиера на "Салона за автомобили за свободното време", който ще се състои в Льо Бурже от 28 септември до 06 октомври 2019 г.

Притежаващият изразителен стил, иновативни материали и  720 000 продадени бройки от лансирането си досега, Peugeot Boxer ще бъде участник във VDL 2019. За новата си роля Peugeot Boxer е значително променен и разчупва стереотипа с комбинация от Wanderlust Green, Mint, Alcantara в цвят Greval Grey и бял естествен минерал Арагонит.

Peugeot Boxer 4x4 Concept е проектиран да преодолява всякакъв тип терени със задвижване на всички колела от Dangel, специфични гуми и по-висок пътен просвет. Peugeot Boxer 4x4 Concept може да превози електрически планински велосипед Peugeot eM02 FS Powertube и канадско кану на покривните си рейки. 

Новата предна решетка е изработена в настоящия стил на марката с оребряване от блестящ Cast Iron, с по-изразена здравина на долната рамка на каросерията, в съзвучие със защитния протектор отпред и оформените уширения на калниците. Пропорциите на предната част хармонично преминават в  наклона на предното стъкло. Както винаги налице е и практичният аспект, като с особено внимание са преработени зоните за достъп до предното стъкло и до двигателя. Kонструиран e на базата на Peugeot Boxer L3 с дължина от 6 м, която е оптимизирана така, че да предлага на авантюристите жилищна площ от 10 кв. м, идеално проектирана за 3-ма души.

Оборудвани са 4 отделни зони - кухня,  трапезария, зона за спане, баня, както и мястото на водача. Множеството места за съхранение на вещи ще ви позволят да вземете със себе си цялото оборудване, от което се нуждаете за екстремни спортове и за ежедневието!

Интериорът е решен в стил енергийна капсула с успокояващи светли тонове в контраст с екстериора. Bravia Mobil е проектирал интериорното оборудване на Peugeot Boxer 4x4 Concept, съвместно с екипите на Peugeot.

Екологична ефективност и дълготрайност са в основата на Peugeot Boxer 4x4 Concept. Материалите са избрани специално: масата, работният плот и мивката са изработени от Арагонит, бял естествен минерал, който съчетава твърдостта на естествения камък с красотата на керамиката, а целият под е изработен от 100% рециклирани и 100% рециклируеми материали.

За да може да изследва природата с необходимия респект, Peugeot Boxer 4x4 Concept възприема най-новите стандарти за контрол на замърсяването с FAP и SCR и отговаря на най-новите приложими стандарти Euro 6.

Peugeot Boxer 4x4 Concept е оборудван с офроуд гуми, осигурени от BF Goodrich. Те комбинират здравина, издръжливост, стил и отлично сцепление. 

За да гарантира безкрайни приключения, Peugeot Boxer 4x4 Concept е оборудван с канадско кану, изработено от  орехово дърво в същия стил, което може да се съхранява на покривните рейки така, че да позволява отварянето на люковете. Изработената по поръчка странична стълба следва арката на колелата и осигурява лесен достъп до покривните рейки, като запазва достъпа и до странично разположеното оборудване. 

И накрая, Peugeot eM02 FS Powertube ATV ще поеме щафетата. Електрически планински велосипед от най-новото поколение електрически велосипеди на Peugeot. Многофункционален, с двойно окачване, той е идеалният партньор за предизвикателни терени. Съхранява се отзад на Съхранява се отзад на Peugeot Boxer 4x4 Concept, на специално предназначена за целта опора върху теглича. Неговият цвят Mint е идентичен с цветните елементи на автомобила и контрастира елегантно с матово черните врати.

за 46%  против 54%  99 гласували


Lex.bg прекратява услугата
електронна поща

Новини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума