навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

HP Elite Dragonfly - най-лекият и компактен бизнес хибрид в света

2019-09-19 0

HP Elite Dragonfly - най-лекият и компактен бизнес хибрид в света

HP Inc. представи HP Elite Dragonfly, ултралек преносим премиум компютър, с общо тегло под един килограм, създаден да даде повече свобода в работата и личния живот на професионалистите, които са непрекъснато в движение. HP Elite Dragonfly поставя началото на нова ера в мобилността с впечатляваща дизайнерска изработка, висока мощност и вградена защита.

"Персоналният компютър трябва да предоставя свобода, да умее да се адаптира и трансформира, според това къде и каква ще бъде ежедневната работа на професионалистите", споделя Ан-Софи Хадберг, ръководител "Персонални системи" за Европа, Близкия Изток и Африка, HP Inc. "Иновациите на HP дават възможности на бизнеса отвъд стандартните, благодарение на изумително лекия, мощен и силно защитен преносим компютър, с което стартират подготовката на екосистемата за следващото поколение модерни работните места. Предоставяйки на света най-лекия и компактен бизнес хибрид2 и красиво извитите дисплеи, HP показва как технологиите могат да подпомагат новата работна среда още в процеса на нейната еволюция."

HP Elite Dragonfly е най-лекият и компактен бизнес хибрид, прецизно изработен от CNC - магнезий за издръжливост, e в преливащ син Dragonfly Blue цвят. Той предлага най-дългия живот на батерията в света - до 24.5 часа и най-новата Wi-Fi 6 връзка със скорост до три пъти по-бърза при прехвърлянето на файл в сравнение с Wi-Fi 5 и по-добра производителност при натоварена среда. Опцията за 4G LTE позволява на работещите да се свързват и да си сътрудничат от почти всяка точка на света, с помощта на първите в света 4x4 LTE антени. HP Elite Dragonfly е също и първият в света бизнес хибрид с обновен HP WorkWell софтуер. Тестван е за постигане на специфични цели и ключови изживявания от иновативната Intel програма: "Project Athena". Потребителите могат да се насладят на най-добрата бизнес производителност с 8-о поколение Intel® Core™ vPro™ процесор.

"HP Elite Dragonfly е изключителен пример за това как HP и Intel стимулират иновациите чрез Project Athena програмата", твърди Крис Уолкър, корпоративен вицепрезидент, Мобилни компютърни платформи, Intel. "Нашият Intel Core процесор и vPro платформата осигуряват безкомпромисни възможности, подходящи за бизнеса и високите изисквания на професионалистите в движение."

HP Elite Dragonfly е първият в света ноутбук с компоненти от рециклирана пластмаса, събрана от океана. HP насърчава повторната употреба на пластмасата, като използва рециклирани компоненти, при изработката на устройствата.

HP разширява също така и портфолиото си от монитори с представянето на два извити дисплея с ярки и наситени цветове, създадени за модерния офис.

HP S430c Curved Ultrawide Monitor предоставя уникално изживяване, благодарение на масивния 43.4-инчов извит дисплей, еквивалент на двоен 24-инчов дисплей. HP S430c включва HP Device Bridge нова технология, която позволява на потребителите едновременно да управляват безпроблемно два персонални компютъра. Потребителите могат да отварят, копират и поставят файлове между устройствата с една едниствена клавиатура и мишка. Разполага със скрита, pop-up камера и вграден микрофон.

HP E344c Curved Monitor предлага завладяващ ултратънък 34-инчов извит дисплей за професионалстите, които искат лесно да бъдат свързвани, докато са в офиса или вкъщи. HP E344c Curved Monitor разполага с тристепенна ергономичност, завъртания и регулиране на височината до 150 мм, с WQHD резолюция и 21:9 пропорции – същото пространство като при два дисплея, но без разделителната рамка.

за 43%  против 57%  113 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума