навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Септимиу Постелнику е новият член на Управителния съвет и Главен оперативен директор на "УниКредит Булбанк"

2019-09-16 0

Септимиу Постелнику е новият член на Управителния съвет и Главен оперативен директор на

Надзорният съвет на "УниКредит Булбанк" одобрил назначението на Септимиу Постелнику като нов член на Управителния съвет и Главен оперативен директор на "УниКредит Булбанк". Назначението подлежи на одобрение от "БНБ" и официално вписване в Търговския регистър. 

След получаване на регулативните одобрения, Септимиу Постелнику ще заеме официално позицията на 1 ноември 2019. 

Септимиу Постелнику, понастоящем Директор Банкиране на дребно на "УниКредит Банк Румъния", ще замени Енрико Минити, който напуска групата след 20 успешни години и ще преследва нови професионални възможности. 

"Енрико е заемал в "УниКредит" мениджърски позиции на най-високо ниво както в Италия, така и в други страни, допринасяйки за международното развитие на банката, винаги демонстрирайки силна ангажираност и резултати. Искаме да му благодарим за дългогодишния му принос и да му пожелаем всичко най-добро", коментираха Джанфранко Бизани и Николо Убертали, директори на "УниКредит" за ЦИЕ. "Радваме се, че новият главен оперативен директор е вътрешна за групата кандидатура, което показва ангажираността ни към развитието на хората ни", допълват те. "Септимиу е опитен лидер в областта на финансовите услуги с отлично познания за бизнеса и се радваме да му го поздравим с добре дошъл в новата му роля." 

"Екипът ни с радост посреща Септимиу и ще се радваме да работим с него за затвърждаване на лидерската позиция на "УниКредит Булбанк" на пазара. Сигурна съм, че досегашният му опит ще допринесе много за бъдещите ни успехи и заедно ще изградим банката на бъдещето в България. Искам също така да благодаря на Енрико за неговата всеотдайност и страст. Пожелаваме му всичко най-добро в новите му начинания", каза Теодора Петкова, Главен изпълнителен директор и Председател на УС на "УниКредит Булбанк"

Ралука-Михаела Попеску Гогля, която досега оглавяваше Международния център на "УниКредит банк Унгария", е избрана за нов директор Корпоративно, инвестиционно и частно банкиране, член на Управителния съвет на "УниКредит Булбанк" на мястото на Антоанета Куртяну. Назначението подлежи на одобрение от "БНБ"

"Посрещаме топло Ралука в управленския екип на "УниКредит Булбанк". Убедена съм, че нейният богат опит ще продължи да носи успехи на нашето корпоративно банкиране. Благодаря на Антоанета и съм убедена, че тя ще допринесе за устойчивия растеж на Банкиране на дребно в родината си.", добави Теодора Петкова.

за 46%  против 54%  219 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума