навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Huawei утвърди лидерската си позиция с ключови награди от IFA 2019

2019-09-13 0

Huawei утвърди лидерската си позиция с ключови награди от IFA 2019

Huawei засили позицията си на лидер в продуктовия дизайн и иновациите с над 20 награди, получени по време на тазгодишното издание на изложението за потребителска електроника IFA 2019 в Берлин. Тези отличния и вниманието на технологичните медии се допълват и от обявените от Huawei иновации, свързани с потребителските изживявания във всички сценарии. 

По време на събитието Huawei представи новия процесор Kirin 990 и неговата 5G версия, безжичните слушалки с технология за ограничение на външен шум Huawei FreeBuds 3, новите модели на лайфстайл флагмана Huawei P30 Pro и високоскоростния Wi-Fi рутер Q2 Pro. Смарфонът Honor 20 Pro също завоюва 3 награди. Отличените продукти са част от философията на Huawei за технологичен дизайн, вдъхновен от хората, който помага на потребителите да използват своите високоефективни продукти с отлична свързаност.

EISA (European Imaging and Sound Association) посочи Huawei P30 Pro като "Най-добър смарфон". Асоциацията нарече P30 Pro идеално устройство за потребителите, които ценят фотографията - качествата на снимане при ниска осветеност, утра широкоъгланите снимки, потретретния режим и телефото снимките.

Android Authority връчи на Huawei FreeBuds 3 наградата "Най-добро от IFA". Безжичните слушалки се отличават със своя енергоспестяващ чипсет Kirin A1, Bluetooth 5.1 технология и утра ниска латентност на връзката. 

Android Central награди чипсета Kirin 990 с награда "Най-добро от IFA 2019". Новият чип на Huawei се отличи със своята скорост на теглене от 2.3GB в секунда, 16 ядрен процесор, огромни технологични постижение в 5G технологията и AI. 

Android Headlines отличи с награда за най-добър продукт Huawei FreeBuds 3, като редакторите на изданието посочиха, че новото носимо устройство е първото такова, което покрива пълните нужди на любителите на аудиото. Функцията за ограничение на външния звук, безжичното зареждане и висококачествения звук са само част от причините за награждаването на устройството.

GadgetMatch също отличи Kirin 990 и FreeBuds 3. 

Безжичните слушалки Huawei FreeBuds 3 получиха награди "Най-добро от IFA 2019" от още 8 издания.

за 45%  против 55%  175 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума