навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Brother с нова компактна линия етикетни принтери за различните бизнеси

2019-08-14 0

Brother с нова компактна линия етикетни принтери за различните бизнеси

Печатът на етикети за бизнеса в днешни дни е бърз, лесен и интуитивен благодарение на съвременната, компактна линия от 4-инчови етикетни принтери на Brother

Като предлага безпроблемна интеграция, интуитивна функционалност и висока производителност, продуктовата гама TD-4D обхваща четири настолни устройства за директен термален печат – TD-4410D, TD-4420DN, TD-4520DN и TD-4550DNWB

Устройствата са идеални за употреба в различни индустрии, включително складове, дистрибуция, търговия на дребно и здравеопазване. 

Моделите са бързи, със скорост на печат до 8 инча в секунда (ips).

За всички модели се предлагат опционални ножове и приставки за отлепване на етикети, които са перфектно решение за по-малки индустрии, както и за такива, които се нуждаят от голям обем на печат. 

TD-4D – опростява процесите

Продуктовата гама TD-4D е разработена с идеята да улесни процесите за потребителите, с автоматично конфигуриране на медиата, което отчита нейните дължина и размери, и възможност устройството да бъде настроено за целия си експлоатационен живот само веднъж. Модулният дизайн и взаимозаменяемите части означават, че потребителите могат сами да обслужват моделите и да сменят консумативите изключително лесно, като поддържат максимално време за работа. 

Предвид растежа на електронната търговия, функцията за изрязване на транспортни и продуктови етикети позволява на складовите и логистичните индустрии ефективно да печатат етикети.

Функцията за проверка на печатащата глава гарантира, че всяко задание за печат се произвежда с най-високо качество, което е от съществено значение за баркодовете, които трябва да бъдат ясни, за да могат да се сканират.

TD-4D поддържа стилизирани шрифтове, което означава, че детайлите върху етикетите, като хранителни алергени, могат автоматично да бъдат удебелени, ако се използват от списък, вграден в устройството. Това елиминира риска определени съставки като ядки, например, да бъдат пропуснати или неясни за клиентите.

Ива Тотева, мениджър „Продажби и маркетинг“ в България, сподели: "Вслушахме се в нашите клиенти и създадохме устройства, които служителите могат да използват интуитивно – от еднократно задаване на настройките до автоматично стилизиране на шрифта, предназначено за производителите на храни. Тази продуктова линия предлага безпроблемна употреба и увеличава максимално експлоатационния период на устройството."

"Наличието на специално устройство за етикетиране е по-икономично от печатането на етикети на принтер A4, тъй като се елиминира разхищението и се използват само необходимите етикети." 

Моделите от серията TD ще бъдат налични в България през септември 2019 г., като цените започват от 899 лв. без ДДС. 

за 40%  против 60%  162 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума