навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Samsung и Microsoft разширяват стратегическото си партньорство

2019-08-08 0

Samsung и Microsoft разширяват стратегическото си партньорство

Samsung Electronics Co., Ltd. обяви следващата стъпка в дългосрочното си стратегическо партньорство с Microsoft за внедряване на безпроблемни и продуктивни изживявания в устройства, приложения и услуги. Поставайки начало с изключителните интеграции на Microsoft в новия Galaxy Note10, потребителите вече ще имат лесен начин да работят безпроблемно между смартфон и компютър, докато Galaxy Book S въвежда изцяло ново мобилно компютърно изживяване с безкомпромисната си мобилност и производителност от следващо поколение. Събирайки най-доброто от платформите на Galaxy и Windows, това партньорство ще продължи да се разраства докато Samsung и Microsoft подобряват облачните изчисления и изкуствения интелект, за да предоставят богати, безпроблемни мобилни изживявания на пазара в ерата на 5G.

"Вярваме, че мобилната индустрия е на върха на трансформацията, в която отделните устройства дават път на безпроблемни, свързани и непрекъснати преживявания, навсякъде и по всяко време“, каза DJ Koh, президент и главен изпълнителен директор на дивизия IT & Mobile Communications в Samsung Electronics. „Отворени сътрудничества като това водещо в индустрията партньорство с Microsoft е от съществено значение за създаването на ново поколение мобилни изживявания. Докато нови технологии като 5G стават реалност, нашето партньорство ще играе важна роля в това да помагаме на хората да живеят по-лесно и гъвкаво. "

"Microsoft и Samsung споделят дълга история на иновации и сътрудничества, а обявеното днес отбелязва следващия етап в нашето партньорство," каза Сатя Надела, изпълнителен директор на Microsoft. "Нашата амбиция е да помогнем на хората да бъдат по-продуктивни на всяко устройство и навсякъде. Интеграцията на нашите интелигентни изживявания с мощните нови устройства на Samsung превръща този стремеж в реалност."

Samsung и Microsoft свързват мобилността и производителността в новия Samsung Galaxy Book S. Той предлага винаги свързано решение, което предоставя смартфон изживяването на лаптоп. Galaxy Book S има вградена LTE връзка, дълъг живот на батерията, ултратънък и лек дизайн, който представя ново компютърно изживяване на мобилно устройство.

Стартирайки с Galaxy Note10, най-популярните решения за производителност на Microsoft за смартфони ще бъдат безпроблемно интегрирани в продуктите и услугите на Galaxy:

• Подобрено Outlook изживявне: Като предпочитаното мобилно решение за електронна поща и календар на повече от 100 милиона устройства, Outlook помага на потребителите да се свържат, организират и да вършат своята работа. Outlook обединява имейл, календар , контакти и файлове: всичко в едно приложение - което ви помага да спестите време и да се съсредоточите върху важните неща. Galaxy Note10 разполага с оптимизирано и интегрирано Outlook приложение, което подобрява работата и личните комуникации, както и управлението на времето. Подобрената писалка S Pen на Galaxy Note10 позволява на потребителите да получават кратки визуализации, когато задържите курсора върху имейли, събития в календара и контакти.

• Съхранение в облака с OneDrive: От тази есен Samsung Gallery може автоматично да се синхронизира с услугите на Microsoft OneDrive - така потребителите ще имат достъп до техните снимки и видеоклипове от всичките си устройства  без да се притесняват дали наскоро са ги архивирали.

• Безпроблемен синхрон между компютър и мобилен телефон: Връзката към Windows е вградена в бързия Панел на Galaxy Note10, така че лесно и удобно да изпращате съобщения, да управлявате известия, да синхронизирате снимки и да споделяте екрана на телефона  си на компютър . Тази непрекъснатост на услугите ще създаде критична връзка с всеки компютър с Windows 10, спестявайки на потребителите допълнително време и проблеми при преминаването от работа на техния Galaxy Note10  към компютър.

С Galaxy Note10, Samsung и Microsoft се ангажират да предоставят възможности на бизнеса да бъде още по-продуктивен. Това партньорство ще предложи на корпоративни потребители подобрен отдалечен достъп до работното им пространство, включително пълния набор от приложения на Office.

за 46%  против 54%  138 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума