навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

"Рено Нисан България" организира обучение за пожарникари с електрически автомобили

2019-07-19 0

С увеличаване на потреблението на електрически автомобили в България, се увеличава и нуждата от знания по отношение на обезопасяването на тези превозни средства от местните служби при инцидент. От 23 до 26 юли "Рено Нисан България" ще организира обучение за Столична дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", за да гарантира високо ниво на квалификация и познания за устройството и спецификите на своите модели. В рамките на обучението пожарникарите ще се запознаят с моделите Renault ZOE, Renault KANGOO Z.E. и Nissan Leaf.

"Фокусът на нашата работа в "Рено Нисан България" са удовлетвореността на нашите клиенти и лесното и безопасно използване на нашите продукти. Този фокус ние поддържаме не само при продажбата на нови автомобили и гамата си услуги, но и в ангажираността, която имаме към службите за спешна помощ. Обученията от този тип са задължителни, за да може както Столична дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", така и ние да бъдем спокойни за безопасността на клиентите във всяка ситуация", сподели Хаким Бутера, Генерален мениджър на "Рено Нисан България".

"В изпълнение на указанията на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", Столична дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" предприе инициатива за обучение на служителите, извършващи пожарогасителни и спасителни дейности, за придобиване на необходимите познания и умения за действие при произшествия с електрически леки автомобили, с което да се гарантира безопасност на служителите и гражданите, чрез бързи и адекватни действия на спасителите. Благодаря на ръководството на "Рено Нисан България" за проявената отзивчивост и ангажираност.", допълни старши комисар Веселин Гетов, директор на Столична дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".

за 48%  против 52%  128 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума