навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Новият модел на Huawei - P Smart Z е с Pop-up селфи камера

2019-07-19 0

Новият модел на Huawei - P Smart Z е с Pop-up селфи камера

Huawei пуска на българския пазар ново попълнение на изключително успешната си линия младежки смартфони – P smart. Новият модел се казва P smart Z и веднага се отличава с изскачащата си селфи камера. Освен в син и черен цвят, той ще се предлага и в стилно зелено – Emerald Green.

Задният панел на P Smart Z разполага с уникална разделителна линия, която играе решаваща роля в изграждането на неговия отличителен дизайн. Гладкият гръб на смартфона е облицован със специална копринена текстура, която отразява светлината по неподражаем начин.

Благодарение на изскачащата селфи камера, 6,59-инчовият дисплей на Huawei Smart Z няма никакви прорези, които да нарушават картината. Селфи камерата е скрита и изскача автоматично за 1 една секунда, когато искате да си направите селфи, и се прибира веднага щом приключите. Механизмът е много надежден и функционира нормално при температури от -20 до 60 градуса.

Иновациите в мобилната фотография винаги са били основен приоритет за Huawei и новият P Smart Z не е изключение от тази тенденция. Неговата 16 MP AI селфи камера предлага оптимизиране на изображението в реално време в 8 възможни сцени, като също така интелигентно коригира интензивността на ретуширането.

Под привлекателната външност на P Smart Z се крие подобрен 8-ядрен процесор Kirin 710F, който предоставя отлична оперативна скорост и намалява значително разхода на енергия. 

Батерията на новия смартфон на Huawei също е впечатляваща – тя е с капацитет от 4000 mAh и интелигентна енергоспестяваща система, което увеличава значително енергийната ефективност на P Smart Z

Новият модел ще бъде наличен в търговската мрежа от 22 август.

за 47%  против 53%  68 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума