навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Световните продажби на PSA Group достигат 1,9 млн. броя за първото полугодие на 2019

2019-07-18 0

Световните продажби на PSA Group достигат 1,9 млн. броя за първото полугодие на 2019

"Въпреки спада на световните автомобилни пазари през първата половина на годината, нашите търговски екипи успяха да увеличат пазарните дялове в няколко страни, особено в Европа и Африка. Стриктното изпълнение на нашите стратегии Core Model и Core Techno е решаващ актив за управление на рентабилните продажби и увеличение на удовлетвореността на клиентите", заяви Карлос Таварес, Председател на Управителния съвет на PSA Group.

PSA Group подготвя и изцяло електрифицирана гама лекотоварни автомобили до 2025 г., стартирайки с Peugeot Partner, вече наличен в електрическа версия. Новото електрифицирано поколение на тези автомобили за Peugeot, Citroën и Opel/Vauxhall ще бъде налично до 2021 г. През април 2018 г. Групата представи кратък преглед на електрифицираните версии на Peugeot Boxer и Citroën Jumper на Автосалона за товарни превозни средства в Бирмингам. Тя обяви и електрифицирана версия за 2020 г. в сегмента на средноразмерните ванове.

14 нови електрифицирани автомобила ще бъдат лансирани само за две години.

В Европа групата достигна пазарен дял от 17,4%, отбелязвайки ръст на всички основни пазари, особено в Италия (+1,1 пункта), Франция (+0,7 пункта), Обединеното кралство (+0,2 пункта), Германия (+0,1 пункта) и Испания (+0,1 пункта).

Това представяне е движено от отличните резултати на Citroën, който постигна 8-годишен рекорд в продажбите с най-силния ръст сред водещите 12 марки. В резултат на това, марката увеличи пазарния си дял с 0,3 пункта в Европа, главно благодарение на успеха на своята SUV гама (C5 Aircross и C3 Aircross).

Пазарният дял на Peugeot е стабилен в Европа. Освен непрекъснатия успех на SUV моделите 3008/5008, Peugeot отбелязва солиден ръст и благодарение на награждаваното семейство 508 с лансирането на новия 508 SW: седанът 508 е номер едно във Франция от лансирането му. Peugeot също така чупи предишния си рекорд в продажбите на лекотоварни автомобили през първите шест месеца на годината.

за 47%  против 53%  81 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума