навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

20 успешни години на българския пазар отбеляза лидерът в IT дистрибуцията PolyComp

2019-06-19 0

20 успешни години на българския пазар отбеляза лидерът в IT дистрибуцията PolyComp

Със стилно парти за своите партньори, IT дистрибуторът PolyComp отпразнува 20 годишен юбилей. Знаковото място на събитието – Национален исторически музей – събра партньори, клиенти, служители и приятели на компанията, за да отбележат 20-годишния "Път на успеха" на фирмата - компания, преминала през много предизвикателства, за да се докаже и утвърди като лидер на пазара на информационни и комуникационни технологии в България! Елегантно кодирано в цялото събитие бе посланието за "пътят" като метафора на непрекъснато движение, промяна и усъвършенстване.

"Скъпи партньори, клиенти и приятели, благодарим ви, че сте тук и вече 20 години вървим заедно и посрещаме предизвикателствата по общия ни път!" поздрави гостите Надежда Генова, COO в PolyComp. "Това е свидетелство за вашата лоялност, за вашето доверие и най-добри чувства към семейството на PolyComp! Ценим високо подкрепата ви и сме щастливи, че през всички тези години изградихме не само едни прекрасни бизнес-отношения, но и най-топло и сърдечно приятелство, трайно партньорство отвъд официалния етикет – нещо толкова дефицитно в този светкавично променящ се и сякаш отчужден технологичен свят.", допълни тя. 

През 1999 г. историята на фирмата започва досущ като историите на  големите ИТ гиганти: четирима приятели с идеи и ентусиазъм, в офис под наем, полагат основите на компанията, превърнала се в ключов фактор в българската IT среда впоследствие. PolyComp започва дейността си в едни трудни за България и бизнеса времена. Фирмата стартира като изцяло българска, частна дистрибуторска компания за доставка на едро на висококачествено IT оборудване и софтуер. Тя се позиционира като най-успешният път, по който технологиите достигат до клиентите. През годините екипът се разраства, партньорствата се увеличават. Днес PolyComp има изградени партньорски отношения с над 45 надеждни и утвърдени в цял свят производители на хардуерни и софтуерни продукти. 

През 2018 г. дистрибуторът е отличен за най-голяма ИТ компания в България.

за 51%  против 49%  572 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума