навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Деница Гергова отново лице на Range Rover Evoque в България

2019-06-19 0

Деница Гергова отново лице на Range Rover Evoque в България

В София започна дългоочакваната британска изложбна на The Connor Brothers. Нейният официален старт бе даден лично от Деница Гергова по време на специална церемония в галерията за модерно изкуство "Оборище 5". Изящни картини, изпъстрени с творчески багри, впечатлиха и най-капризните ценители на арт изкуството у нас. Но над всички тях се открои един автомобил – новият Range Rover Evoque. Той се отличи със своя изискан и прецизен дизайн, изпипани до съвършенство технологии и изключително внимание към всеки детайл. 

По време на изложбата на The Connor Brothers стана ясно, че любимият на всички жени Evoque е намерил отново своя посланик за България в лицето на амбициозната Деница Гергова, директор на галерия и зала "Оборище 5". Девет години по-късно една от най-известните и чаровни българки отново залага на неподражаемия британски стил и силует. Тя се нарежда редом до Джейми Оливър и Антъни Джошуа, които са само част от другите популярни лица на модела по света. 

Range Rover Evoque е най-успешният модел в историята на марката Land Rover. За 8 години на пазара той е награден с повече от 220 престижни международни отличия. Пионер на пазара на луксозните и компактни SUV автомобили Evoque може да се гордее с близо един милион продажби в световен мащаб. Проектиран да съчетава изкусно градския живот с бягството сред природата, новият Range Rover Evoque надгражда устойчивия лукс и привлекателност на оригинала с прецизно усъвършенстване на моментално разпознаваемия му силует.

Новите технологии в Evoque със сигурност зашеметяват. Например, ClearSight Ground View е реализация на концепцията на Land Rover за прозрачен преден капак, осигуряващ по-голяма видимост под автомобила при движение по предизвикателен терен – без значение дали преодолявате препятствие в градската джунгла или сред природата. Впечатляваща е и технологията ClearSight, която трасформира вътрешното огледало за обратно виждане в HD видеоекран.

за 52%  против 48%  84 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума